Back to All Events

Salt Art & Music - Program 2024


Velkommen til SALT Art & Music

Et vellykket kunstprosjekt bryggelangs på Langkaia blir bare bedre og bedre med et større og variert kulturprogram år for år. SALT er en kulturarena med fantastisk beliggenhet på kaia midt i hjertet av Oslo. Konserter, teater, sauna, kunstutstillinger, filmforestillinger, festivaler, foredrag, ulike events og mye mer.

salt ESL-Salt-Melissa_Horn_030818_0317-Endre_Lohne-51.jpg

Arrangementer de neste dager

〰️

Arrangementer de neste dager 〰️


SALT ART & MUSIC

- en smeltedigel av kultur, kos og rekreasjon

Besøk en av verdens største saunaer i kombinasjon med friske kaldkulper, fjordutsikt, bar, musikk fra artister/ band eller DJ´s, teater, Stand Up, diverse festivaler og store utendørsområder med sol

NYHET Velkommen til fjordterassen, et nytt serverings- og saunaområde på SALT. Her får du tre tønnesaunaer, uteservering, nydelig utsikt over Bjørvika og fjorden, og sol fra morgen til kveld.

Fjordterrassen. Foto: Salt Art & Music

Fredag, lørdag og søndag inngår terassen i sauna session-tilbudet: Vi flytter DJ-en ut på terassen, åpner baren og har egne kokker på plass med grillmat: sauna med en følelse av strandklubb

Mat skarem ha

Pizza, egen vegansk meny, gamle favoritter som rekesmørbrød og crispy chicken steam bun og mer – har du fått med deg at vi har oppdatert matmenyen?

Full oversikt finnes på salted.no/food

 
salt 17-04-15_SALT_2075+Foto+Baard+Henriksen.jpg

SALT ART & MUSIC

Havneområdet i Oslo er i voldsom utvikling og futuristiske bygninger med metall- og glassfasader popper opp her og der. Som et motstykke og en kraftig kontrast til det moderne bildet av Norges hovedstad er det befriende med en slik kulturell smeltedigel SALT har utviklet seg til å bli.

salt ardna_endrelohne.jpg

Hva er SALT?

Enorme fiskeheshjer i massivt treverk og skiftende utstillinger byr på pirrende undring. Hva er nå dette? Reklame for Lofoten? Norsk hytteliv? Oslo badstuers hovedkontor? Festivalområde?

På den tidligere havnen står blant annet fire trekantede konstruksjoner som alle er levninger av gamle, nordnorske fiskehjell fra Lofoten. Den ene er bygd om til et amfi og en badstue med plass til 125 mennesker. Den andre er et arrangementslokale og de to resterende kan brukes som konsertlokaler med plass til opptil 400 personer.

Fargerike matvogner, skjeve treskur og små hytter i stygg plank huser lune spisesteder. Sauna-fasiliteter i akevitt-tønner og templer i plank. Disse originale bygninger og installasjoner gjør at du raskt trives i dette havneområdet som kanskje får deg til å føle at du er inne på et slags fremtidens festivalområde. Den inkluderende stemningen her er herlig fri og positiv løssluppen.

Det startet som et slags kunstprosjekt, da en pyramidehjell – en trekantet fiskehesje for tørrfiskfremstilling – ble flyttet fra Sandhornøya utenfor Bodø, via Bergen for en kort utstillingsperioden under Hansa-dagene, til Oslo og vestsiden av Bjørvika i 2017.

I utgangspunktet skulle det “nomadiske kunstprosjektet SALT” vise frem kunst som skulle løfte folks interesse for havet og den norske kystkulturen. I hvor sterk grad kunstprosjektet har bidratt til å øke folks bevissthet om havet vites ikke, men prosjektet har i hvert fall i sterk grad vært et positivt og uoriginalt innslag i Oslos byutvikling, og byens befolkning og turister har trykket SALT til sitt bryst.

Etter hvert kom badstuene og kaldtvannskulpene, kulturscenen og utekinoen, beduinteltet med vannpiper og markedet for håndverkskunst. Salt er med andre ord ganske mange ting på én gang. Kunstprosjektet er midlertidig og skal stå ut 2020. Hva som så skjer vet man ikke i skrivende stund, men la oss håpe SALT står i mange år til. God kunst og et vellykket bymiljøprosjekt tåler mange flere år.

SALT ESL-Salt-Melissa_Horn_030818_0297-Endre_Lohne-19.jpg

Hvorfor fiskehjeller i Oslo by?

SALT er et nomadisk kunstprosjekt med noen pyriamidelignende trekonstruksjoner kalt “hesjer”. Fiskehesjer som står på Langkaia i Oslo er bygget etter tradisjonell byggeskikk som var vanlig metode langs kysten for slike konstruksjoner. Norge har en av verdens lengste kystlinjer og en gammel kystkultur hvor man fisket i pakt og i respekt for naturen.

Fiskehesjer ble satt opp for at fisk skulle henge og tørke i vinden og til slutt bli tørrfisk. Tørrfisk ga ikke bare næringsgrunnlag for mennesker langs kysten, men ble også en viktig eksportartikkel som har vært helt signifikant i byggingen av Norge som land.

Fra de pyramideformede konstruksjonene strakk handelsruter seg ut i verden. Og uten å gjøre krav på mye ressurser fra naturen har konstruksjonen vært livsgrunnlaget for folk på kyst og innland. Kysten og deler av det norske er bygget på tørket fisk. Fiskehesjen er en minnebank for havets betydning for mennesker, og fiskerienes betydning for det norske samfunn. Havet har gitt oss de ressurser den norske nasjon og velferdsstaten er bygget på og som fremtidens generasjoner skal høste fra.

SALT har fiskehesjen som sin inspirasjonskilde. Hesjen har vært og er en bærekraftig teknologi og struktur som har gjort det mulig å tørke fisk, drive handel, bygge båter og bygge samfunn og økonomi langs hele kysten.

Gjennom drøye to år på kaia i Oslo har SALT blitt et møtepunkt mellom kulturer og generasjoner, en liten kulturlandsby med en eim av nordnorske fiskevær blandet med kunstnerbydeler i Berlin.

Våre tradisjonsrike tørrfiskhesjer løfter frem fortidens bærekraftige samspill med naturen. Gjennom arkitektur, kunst og rituelle badetradisjoner åpner SALT opp våre forfedres bærekraftige kulturarv for tilreisende og den oppvoksende generasjon.

Samtidig er SALT gjennom sitt kulturprogram en yrende møteplass der nye inntrykk fra verden utenfor kommer seilende opp fjorden og blander seg med Oslo sin allerede multietniske kultur. Denne miksen har byens unge omfavnet og gjort til en del av sin egen hverdag og bykultur.

ÅPNINGSTIDER/OPENING HOURS

CAFÉ NAUSTET:
Mandag: Stengt/closed
Tirsdag - torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag: 12:00 - 24:00
Lørdag: 10:00 - 24:00
Søndag: 10:00 - 22:00

SAUNA SESSIONS:
Fredag: 15:00 - 23.30
Lørdag: 12:00 - 23:30
Søndag: 12:00 - 20:30

WEEKDAY BATH & SAUNA:Tirsdag-torsdag: 15:00 - 20:30

MORNING BATH & SAUNA:Lørdag-søndag: 09:00 - 12:00

Ovenfor kan du holde deg oppdatert på siste nytt fra SALT, samt arrangementsoversikt som viser hva som skjer på en av Europas kuleste kunstprosjekter.

 

Sommerens program på SALT er klart

26. mai klokken 12 ble endelig portene på kaikanten åpnet igjen etter flere måneder med stengt kulturliv, og vi ser fram til å komme i gang med kulturarrangementsauna og servering. Fra og med i morgen byr vi på et tettpakket kulturprogram bestående av konserter, impro, teater, film og mer. 

Nå begynner store deler av sommerprogrammet, som vil består av mer enn 400 arrangementer, å ta form. SALT byr på kortreist festivalfølelse i trygge omgivelser hele sommeren.

Vi har et variert og omfattende program som spenner fra unge entusiaster til etablerte kunstnere som setter ord på tiden vi lever i. Full oversikt over programmet får du på vår nettside. Det er få billetter, og mye begynner å Ta en titt, sett av datoene og gled deg til sommer på SALT!

SPELET OM TRONA
Både sesong 1 og sesong 2 har vært rimelig utplukka for billetter, men nå er det lagt ut flere billetter for ALLE kommende datoer! Spelet om Trona sesong 2 har premiere 18. juni i Bazaar. Se alle datoer og finn billetter her.

UTEKONSERTER
Noen av sommerens mest spektakulære opplevelser får du på vår nye utescene Den Arktiske Hovedscenen. Blant annet kan du få med deg navn som Lost Girls, Eva Weel Skram, Vegard og Ivar Band, Tuvaband og Øystein Greni.

UTVIDA ÅPNINGSTID
Fra og med onsdag 16. juni har vi utvidet åpningstidene våre. Vi åpner kl. 11 hver dag, og stenger kl. 23 på hverdager, midnatt fredag-lørdag og kl. 22 søndager. Det begynner å bli nokså fullt på forhåndsreservasjoner, men vi har alltid drop-in. Velkommen innom!

MIDNIGHT SAUNA SESSION
Med lengre åpningstid kommer mer sauna! Sauna Session klokken 21 er nå tilbake fredager og lørdager. Sauna, servering og god stemning i skjønn forening! Se tider og book her.


DET SKJER ALLTID NOE PÅ SALT!

PROGRAM 2021 - DAG FOR DAG:

JazzRamp presenterer: Kirsti Huke

20. jun. 2021, 18:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

I AM UNDONE

20. jun. 2021, 19:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

20. jun. 2021, 21:00

SALT, Pynten, Oslo

Gruppesex i badstua: Stolthet

21. jun. 2021, 19:00

SALT, Árdna, Oslo

KORET

21. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

LEKsikon

21. jun. 2021, 19:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

22. jun. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Konsert: Three souls

22. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Ecstacy Impro & Kjekke Unge Karer fortsetter å holde show sammen

22. jun. 2021, 19:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Ohnesorg (nytt album "Retten til byen")

22. jun. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Rhythm danceparty

23. jun. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Spelet om Trona sesong 2

23. jun. 2021, 18:00

SALT, Pynten, Oslo

Konsert: The Northern Belle

23. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Diamond Club presenterer: Magic Mirror og Heatwaves

23. jun. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Dronningimpro

23. jun. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Happiness: Sorry for Party Rocking

23. jun. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

24. jun. 2021, 18:00

SALT, Pynten, Oslo

Konsert: Signe Marie Rustad

24. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Blot

24. jun. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Sommershow med Tre frekke og han kjekke: BOMBA!

24. jun. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Ponette

24. jun. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Rhythm danceparty

25. jun. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Sommershow med Tre frekke og han kjekke: BOMBA!

25. jun. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Gåte (akustisk)

25. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Naustet Viseklubb presenterer Vilde Bye

25. jun. 2021, 20:30

SALT, Naustet, Oslo

Erling Ramskjell

25. jun. 2021, 21:00

SALT, Pyramiden, Oslo

car.pool og KALENA med Goofy Geese

25. jun. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Rhythm danceparty

26. jun. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Osloby-revyen 2021: Ei påsa med Twist

26. jun. 2021, 14:00

SALT, Langhuset, Oslo

Scener fra et soverom

26. jun. 2021, 15:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Thov Wetterhus

26. jun. 2021, 18:00

SALT, Langhuset, Oslo

Konsert: Valkyrien Allstars med support: Ævestaden

26. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Konsert: Axel Frønes

26. jun. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Naustet Viseklubb presenterer Anna Kajander

26. jun. 2021, 20:30

SALT, Naustet, Oslo

Kizomba and Urbankiz Social

27. jun. 2021, 12:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Osloby-revyen 2021: Ei påsa med Twist

27. jun. 2021, 14:00

SALT, Langhuset, Oslo

Scener fra et soverom

27. jun. 2021, 15:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Spelet om Trona sesong 1

27. jun. 2021, 17:00

SALT, Pynten, Oslo

Global Oslo Music presenterer Javid Afsari Rad & Kaveh Mahmudiyan

27. jun. 2021, 18:00

SALT, Langhuset, Oslo

Scener fra et soverom

27. jun. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Jazzramp presenterer: Dark Roast

27. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Spelet om Trona sesong 2

27. jun. 2021, 21:00

SALT, Pynten, Oslo

Konsert: Ingrid Olava support: Synne Sanden

28. jun. 2021, 18:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Blue Monday-Slam på SALT

28. jun. 2021, 20:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Blot

28. jun. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Demokratiske drømmer

28. jun. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Osloby-revyens SOMMERSHOW

29. jun. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Kaptein Lars fyller hullene

29. jun. 2021, 19:00

SALT, Árdna, Oslo

Konsert: Kristian Kristensen Solo

29. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Blot

29. jun. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Konsert: Magnus Skaug

29. jun. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

29. jun. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

30. jun. 2021, 18:00

SALT, Pynten, Oslo

Konsert: Kristian Kristensen Solo

30. jun. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Blot

30. jun. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Sommershow med Tre frekke og han kjekke: BOMBA!

30. jun. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Jadudah

30. jun. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

1. jul. 2021, 18:00

SALT, Pynten, Oslo

Konsert: Ingebjørg Bratland

1. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Dronningimpro

1. jul. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

OPEN DRAG STAGE Night på SALT

1. jul. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Sommershow med Tre frekke og han kjekke: BOMBA!

1. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Rhythm danceparty

2. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Sommershow med Tre frekke og han kjekke: BOMBA!

2. jul. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Benedikt & Simen Mitlid/Dobbel Slippkonsert - DEN ARKTISKE HOVEDSCENEN

2. jul. 2021, 19:00

SALT, Langhuset, Oslo

Folkefiende - generalprøve

3. jul. 2021, 11:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Osloby-revyen 2021: Ei påsa med Twist

3. jul. 2021, 14:00

SALT, Langhuset, Oslo

Folkefiende

3. jul. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Silent Disco Club

3. jul. 2021, 21:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Softcore Untd.

3. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Kizomba and Urbankiz Social

4. jul. 2021, 12:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Osloby-revyen 2021: Ei påsa med Twist

4. jul. 2021, 14:00

SALT, Langhuset, Oslo

Scener fra et soverom

4. jul. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Kajsa Balto

4. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Konsert: Heigh Chief

4. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

5. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Mathea Nicolaisen / Falito (support)

5. jul. 2021, 21:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Kaptein Lars fyller hullene

6. jul. 2021, 19:00

SALT, Árdna, Oslo

Nesten Lættis Impro på SALT

6. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

6. jul. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Rhythm danceparty

7. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Spelet om Trona sesong 2

7. jul. 2021, 18:00

SALT, Pynten, Oslo

Dronningimpro

7. jul. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Johan Hveem Maurud gjenforteller filmer

7. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Beharie

7. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

8. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Tuvaband – Releasekonsert Growing Pains & Pleasures

8. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Bootyswing Burlesque Varieté show

8. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Rhythm danceparty

9. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Bootyswing Burlesque Varieté show

9. jul. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Ylva

9. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Bootyswing Burlesque Varieté show

9. jul. 2021, 21:00

SALT, Pyramiden, Oslo

JNS

9. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Total musikal

10. jul. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Silent Disco Club

10. jul. 2021, 21:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Andreas Ihlebæk

11. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Ole MAA: «En psykotisk håndbok»

11. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Vegard & Ivar Band

12. jul. 2021, 18:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Bibby's Bonanza of the Bizarre

12. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Demokratiske drømmer

12. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Osloby-revyens SOMMERSHOW

13. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Forestillingen – En improvisert helaften

13. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

13. jul. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Rhythm danceparty

14. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Dronningimpro

14. jul. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

LEKsikon

14. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Rhythm danceparty

16. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Our Last Summer - En ABBA-konsert!

17. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Klassikere på druen

17. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Silent Disco Club

17. jul. 2021, 21:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Maridalen

18. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

19. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Demokratiske drømmer

19. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Osloby-revyens SOMMERSHOW

20. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Fadnes

20. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Kaptein Lars fyller hullene

20. jul. 2021, 19:00

SALT, Árdna, Oslo

Nesten Lættis Impro på SALT

20. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

20. jul. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Rhythm danceparty

21. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Spelet om Trona sesong 2

21. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Skambankt

21. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Dronningimpro

21. jul. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Johan Hveem Maurud gjenforteller filmer

21. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

22. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Skambankt

22. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

OPEN DRAG STAGE Night på SALT

22. jul. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Rhythm danceparty

23. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Konsert: Ramón

23. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Global Nights presenterer Sidiki Camara: Åpningskonsert

23. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Konsert: Frida Ånnevik

24. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Silent Disco Club

24. jul. 2021, 21:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Blue Monday-Slam på SALT

26. jul. 2021, 20:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Demokratiske drømmer

26. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Osloby-revyens SOMMERSHOW

27. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Lost Girls

27. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Ecstacy Impro & Kjekke Unge Karer fortsetter å holde show sammen

27. jul. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

27. jul. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Rhythm danceparty

28. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Den Spanske Flue (Apropos den spanske flue)

28. jul. 2021, 14:30

SALT, Langhuset, Oslo

Erland Karlsen - Jeg har tenkt litt

28. jul. 2021, 15:30

SALT, Árdna, Oslo

LEKsikon – et improvisert gameshow

28. jul. 2021, 17:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Nesten Lættis Impro

28. jul. 2021, 17:00

SALT, Langhuset, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

28. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Magan Gallery og Karsten Blomvik gjør stand-up

28. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

28. jul. 2021, 19:30

SALT, Árdna, Oslo

Dronningimpro

28. jul. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Kræsj Pink

28. jul. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Scener fra et soverom

28. jul. 2021, 21:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Den Siste Debatt

29. jul. 2021, 14:30

SALT, Langhuset, Oslo

Stand-up

29. jul. 2021, 16:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Teater Pappvin - Serievors

29. jul. 2021, 17:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

29. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Steikje Løye med Oskar

29. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

29. jul. 2021, 19:30

SALT, Árdna, Oslo

Booty Swing Burlesque

29. jul. 2021, 21:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Rhythm danceparty

30. jul. 2021, 13:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Blå Caps feriekoloni

30. jul. 2021, 15:30

SALT, Árdna, Oslo

Stand-up

30. jul. 2021, 16:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Tre frekke og han kjekke

30. jul. 2021, 17:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Magan Gallery og Karsten Blomvik gjør stand-up

30. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Klassikere på druen

30. jul. 2021, 18:30

SALT, Pyramiden, Oslo

UNKT HHØNT vs. Ecstasy Impro

30. jul. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

30. jul. 2021, 19:30

SALT, Árdna, Oslo

Jøss Humor

31. jul. 2021, 14:30

SALT, Langhuset, Oslo

Tenk Fort!

31. jul. 2021, 16:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Kommunal forvaltning i relativ A-dur

31. jul. 2021, 17:00

SALT, Langhuset, Oslo

Tilbake til Fremtiden

31. jul. 2021, 17:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up med 4 halvkjente fjes

31. jul. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

31. jul. 2021, 19:30

SALT, Árdna, Oslo

FRED talks

31. jul. 2021, 20:30

SALT, Langhuset, Oslo

Live-pod: NEINEINEI

31. jul. 2021, 21:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Stefan Sundström

1. aug. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Global Nights presenterer Evelina Petrova Trio

1. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Bjørn Eidsvåg

2. aug. 2021, 18:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

2. aug. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Demokratiske drømmer

2. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Bjørn Eidsvåg

3. aug. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Nesten Lættis Impro på SALT

3. aug. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

3. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

4. aug. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Øystein Greni og Social Distance Man

4. aug. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Dronningimpro

4. aug. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Johan Hveem Maurud gjenforteller filmer

4. aug. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Spelet om Trona sesong 2

5. aug. 2021, 18:00

SALT, Bazaar, Oslo

Naustet Viseklubb: Pombo

5. aug. 2021, 20:30

SALT, Naustet, Oslo

Humle

5. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Humle

5. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Total musikal

7. aug. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Mae & Tommy Tee

7. aug. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Konsert: Electrocutango

8. aug. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Demokratiske drømmer

9. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Forestillingen – En improvisert helaften

10. aug. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

10. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Darling West

11. aug. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

LEKsikon

11. aug. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Cosmic Swing Orchestra

11. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Queduhska

12. aug. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Warm up: Sivert Moe - Anger

13. aug. 2021, 16:00

SALT, Langhuset, Oslo

Åpning + samtale med Karoline Brændjord og Sandra Lillebøe

13. aug. 2021, 18:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Økolitteraturen

13. aug. 2021, 20:00

SALT, Langhuset, Oslo

Svett det ut: Lars Norén

13. aug. 2021, 21:30

SALT, Árdna, Oslo

Svett det ut: Lars Norén

13. aug. 2021, 22:30

SALT, Árdna, Oslo

Tone Hødnebø om Anne Carson

14. aug. 2021, 16:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Warm up: Dramatikkens hus

14. aug. 2021, 16:00

SALT, Langhuset, Oslo

Shanmugaratnam og Bitsch

14. aug. 2021, 17:30

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Erlend Loe og Peder Kjøs

14. aug. 2021, 20:30

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Svett det ut: Astrid Lindgren

14. aug. 2021, 21:30

SALT, Árdna, Oslo

Svett det ut: Astrid Lindgren

14. aug. 2021, 22:30

SALT, Árdna, Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

16. aug. 2021, 20:30

SALT, Naustet, Oslo

Nesten Lættis Impro på SALT

17. aug. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Kaptein Lars fyller hullene

18. aug. 2021, 19:00

SALT, Árdna, Oslo

Dronningimpro

18. aug. 2021, 20:30

SALT, Árdna, Oslo

Johan Hveem Maurud gjenforteller filmer

18. aug. 2021, 20:30

SALT, Naustet, Oslo

Kalandra

18. aug. 2021, 21:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Bootyswing Burlesque Varieté show

20. aug. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Bootyswing Burlesque Varieté show

20. aug. 2021, 21:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Steikje Løye, med Oskar Fjørtoft //SALT

21. aug. 2021, 18:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Demokratiske drømmer

23. aug. 2021, 19:30

SALT, Bazaar, Oslo

Blue Monday-Slam på SALT

23. aug. 2021, 20:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

24. aug. 2021, 19:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Ecstacy Impro & Kjekke Unge Karer fortsetter å holde show sammen

24. aug. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Det Nye Norske Storband

30. aug. 2021, 18:00

SALT, Den Arktiske Hovedscena,Oslo

Pizza Man

30. aug. 2021, 20:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Demokratiske drømmer

30. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Pizza Man

31. aug. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Stand-up på SALT

31. aug. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Johan Hveem Maurud gjenforteller filmer

1. sep. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Naustet Viseklubb presenterer Doddo

2. sep. 2021, 20:30

SALT, Naustet, Oslo

Utfordrerne (Stand-up)

6. sep. 2021, 20:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Demokratiske drømmer

6. sep. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Konsert: Inger-Katrin

10. sep. 2021, 19:30

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: The Holy Mountain

11. sep. 2021, 19:00

SALT, Pyramiden, Oslo

Konsert: Ida Jenshus & The Northern Belle (Solo)

11. sep. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Demokratiske drømmer - kontrafaktisk valgvake!

13. sep. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Global Oslo Music presenterer Open String Department

17. sep. 2021, 20:30

SALT, Naustet, Oslo

Naustet Viseklubb presenterer Hilja

18. sep. 2021, 20:30

SALT, Naustet, Oslo

Konsert: Skarbø Skulekorps

18. sep. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Polardegos og Brutal Kuk

25. sep. 2021, 21:00

SALT, Langhuset, Oslo

Test 2

31. des. 2021, 19:00

SALT, Bazaar, Oslo


SPELET OM TRONA
Vi skal snart i gang med den etterlengtede sesong 2 av storsuksessen Spelet om Trona (mer info kommer), men først kjører vi reprise av sesong 1! Billetter, datoer og mer info om spelet finner du her. Dette blir så gøy!


NY UTESCENE
Noen av sommerens mest spektakulære opplevelser får du på vår nye utescene Den Arktiske Hovedscenen. Blant annet kan du få med deg navn som Lost Girls, Svømmebasseng, Hasse Farmen, Eva Weel Skram og Øystein Greni.


UTVIDET MATTILBUD
Vi har fått nye tilskudd til vår streetfood-familie: nygrille amerikanske burgere fra GoGrilla og autentisk indisk fra Der Peppern Gror. Les mer om mattilbud her og om bordreservering her!


SAUNAENE ÅPNER
Fra og med i morgen fyrer vi opp saunaene igjen, og både sauna session i våre store, felles saunaer og de private saunaene tar imot reservasjoner. Les mer om hvilke saunaer vi tilbyr her!




Flere høydepunkter

Konsert med Neon Ion: 6. juni – Naustet – les mer her

Blue Monday Slam:
utvalgte mandager fra 7. juni – les mer her

Bootyswing Burlesque Varieté Show: én gang i måneden fra 18. juni – les mer her

Konsert med Hovedøen Social Club: 17. juni – Den Arktiske Hovedscenen –les mer her

Konsert med Three Souls: 22. juni – Den Arktiske Hovedscenen – les mer her

Dronningimpro: hver torsdag fra 17. juni – Árdna – les mer her

Konsert: Frida Ånnevik: 27. juli – Den Arktiske Hovedscene – les mer her
















Tidligere arrsangementer


SWEAT – NY KUNSTINSTALLASJON I DEN ARKTISKE PYRAMIDEN.

I alle kulturer og til alle tider har bad handlet om en kroppslig og rituell renselse. SWEAT er et verk som binder nordiske tradisjoner sammen med tradisjoner fra andre deler av verden.

Bli med på åpningen av Mikkel Aaaland sin kunstinstallasjon SWEAT, i den arktiske pyramiden på SALT. Kunstneren kombinerer en fotoutstilling og hundrevis av innsamlede omslag med ulike mønstre.

Etter den offisielle åpningen åpner SALT fra klokken 21:00 opp alle badstuer og inviterer til renselse og ritualer. Det blir damp, varme, kaldkulp og saunaritualer frem til midnatt. Ta med badetøy, håndkle, slippers og hengelås.

PROGRAM 20. FEBRUAR:
Kl. 19:00: Q&A med kunstneren Mikkel Aaland 
Kl. 19:40: Visning av «The perfect sweat» i Langhuset
Kl. 20:00: Offisiell åpning av kunstinstallasjonen  
Kl. 21-24: Badstue og ritualer 
Kl. 21:30: Visning av «The Perfect Sweat» i Àrdna
Kl. 22:30: Visning av HC Giljes «Barents» med lydverket «Polar Low» av Biosphere

VI HÅPER Å SE DEG PÅ SALT 20. FEBRUAR. VELKOMMEN!
Arrangementet er gratis. Påmelding sendes til baard@salted.no.

-------

Kunstneren bak «SWEAT» er Mikkel Aaland (1952), en San Fransisco basert fotograf og filmskaper. I 1973 startet Aaland på en treårig reise som skulle bringe han til Russland, Tyrkia, Finland, Japan, Mexico og Alaska for å studere ulike kroppslige og rituelle renselsestradisjoner.

Dette ledet til utgivelsen av boken SWEAT. Boken er allerede blitt en klassiker. Aaland har fortsatt å dokumentere ulike tradisjoner og badekulturer, og til høsten vil dokumentarserien «The Perfect Sweat» bli tilgjengelig på Netflix.

 

I helga 10/7 - 12/7 presenterer vi:

Fredag:
No. 4 (x4)
No. 4 spiller 4 konserter på en dag. Tre av disse er utsolgt. Få billetter igjen til den første konserten klokken 12.00


Unkt Hhønt: Unkt Hhønt 
Improteater med den hotteste gjengen innen impro, Unkt Hhønt; Så kult at du ikke engang klarer å uttale det. Få billetter igjen. Showstart 19.30


Lørdag:
Bendik Baksaas og Fredrik Høyer 
Den ene er en poet, den andre DJ. Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har eksplodert i hjerner rundt i Norge. Få billetter igjen. Showstart 21.00.


Bingo Bar – Charter edition: 
Bingo Bar er ulikt alt du noen gang har tenkt om bingo. Her er det verter som tar deg med på en teatralsk konsert sammenvevd med immersive-teater. Denne runden vil de ta deg med på en sorgløs og konsekvensløs charter tur; mens du spiller bingo selvfølgelig og vil sjangle hjem … Showstart 21.00
 

Søndag:
Tord Gustavsen Trio: 
Hver søndag kl. 19.00 presenterer vi Jazz. Spellemannsprisvinnende Tord Gustavsen i trioformat gir deg jazz i minimalistisk og nedstrippet skjønnhet. Få billetter igjen. Konsertstart kl. 19.00.

Og fra mandag til torsdag neste uke:

Mandag:
Sauna Session: To gode fettere fra Skien
Quiz på SALT
Agurknytt Standup
Morgonrode
Tirsdag:
Stand-up på SALT
Ingebjørg Bratland
Onsdag:
Spelet om Trona
Torsdag:
Frida Ånnevik
Mariama Ndure

Hele programmet

Spelet om Trona

Vårt egetproduserte sommerspel går ut juli. Gode kritikker med de to første forestillingene utsolgt.  Det finnes billetter fra 8. juli. Game of Thrones vil aldri bli det samme igjen.

Se mer

Kilde: SALT Music & Art, Oslo Kommune






Later Event: September 28
Nationaltheatret - Program