Back to All Events

Boksigneringer på Tanum

  • Lilleakerveien 16 (map)

Få signert julegaven! Vi fyller opp bokhandleren med spennende og interessante forfattere i hele desember. Få oversikten her.


Linn Skåber og Lisa Aisato, 1. desember kl. 13.00
Linn Skåber har intervjuet ungdommer og spurt dem om livet, kviser, fred og savn. Om det å være litt barn og litt voksen. Hva er det beste med å være ungdom? Verste? Hva burde vært annerledes? Hvorfor er de voksne så kjipe? Hva er du redd for? Materialet har hun brukt til å skrive fiktive monologer der hun forsøker å si noe om denne fine og håpløse tiden. Boken er nydelig illustrert av Lisa Aisato.


Camilla Pihl, 5. desember kl. 19.00
Camilla Pihl er en av landets største bloggere. En vårdag i 2015 besvimer hun på badet.
Hennes bok Pihl i hjertet er en sterk historie om kraften i de små øyeblikkene. Om viktigheten av å finne rom til deg selv i en altoppslukende hverdag. Om å omfavne det lille og tilgi det store. En enkel guide til hverdagslykke, fra en av landets mest inspirerende bloggere.


Are Kalvø, 6. desember kl. 16.30
Are Kalvø er en av Norges fremste komikere. I 25 år har han gjort stand up og satire. I Hyttebok frå helvete skriver han om da gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, plutselig begynte å gå i fjellet, og legge ut bilder av skispor på sosiale medier. Kalvø la noe motvillig ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut hva i alle dager det er som skjer.


Helene Sandvig, 7. desember kl. 14.00
Helene Sandvig er aktuell med boken Et langsomt farvel der hun forteller sin historie om årene med en far som fikk demens, og som gikk bort i 2015 etter fem år med tvil, sorg og kjærlighet. Sandvig har lang erfaring som helsejournalist, men følte seg likevel alene og avmektig i møtet med sykdommen, og med systemet. I denne boken gir hun et språk til sykdom, tap og død.

Henrik Elvejord Borg (Blodprinsen), 8.desember kl. 17.00
Henrik er kjent for mange fra Tv-serien Ex on the beach, og gir nå ut dagboken Text on the beach fra tiden han var med i programmet. Dette er første bok i sitt slag, og forlaget spår at denne kan få mye oppmerksomhet fordi Henrik har mange følgere på sosiale medier.

Personlige notatbøker og kalendere fra Moleskine, 8.desember kl. 12-15
Gi en personlig julegave med klassiske Moleskine! Hyggelige folk fra Moleskine vil sitte på stand for å prege ditt eller andres navn på notatbøker og kalendere. Den perfekte julegaven til den som har alt.


Maja Lunde og Lisa Aisato, 12. desember kl. 11.30
Maja Lunde skriver manus til blant annet Barnas Supershow og Side om side. Hun er også kjent som forfatteren av den suksessfulle romanen Bienes historie. Illustratør Lisa Aisato er kjent for en rekke billedbøker, deriblant den bestselgende billedboka Snart sover du, skrevet av søsteren Haddy Njie. Snøsøsteren er en julefortelling i 24 deler som tryller frem den magiske julestemningen du kjenner fra Charles Dickens’ A Christmas Carol, H. C. Andersens fortellinger og barne-tv-serier som Snøfall.

Halvor Bakke, 13.desember kl. 16.00
Suksess-serien Eventyrlig oppussing er blitt bok. I Eventyrlig oppussing - slik skaper du din drømmehytte tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs og viser hytteprosjektene fra høstens sesong og de beste hytteprosjektene fra tidligere sesonger. Her får du praktiske tips og inspirasjon til hvordan du kan skape din egen drømmehytte.
Lars Mytting, 15. desember kl. 14.30
Lars Mytting er en prisbelønt forfatter. Tilsammen er hans bøker solgt i over en million eksemplarer på 18 språk. Myttings nye bok Søsterklokkene er en rik fortelling om gammel tid som brytes mot nye ideer, om mørkt slit og solvarme steiner, om to kirkeklokker med overjordisk klang og evigheten som horisont.


Jørn Lier Horst og Thomas Enger, 19. desember kl. 11.00
Jørn Lier Horst og Thomas Enger har skrevet krimboken Nullpunkt sammen.
Et kriminelt forsvinningsmysterie ligger bak historiens drivende drama. Sammen med spøkelser fra fortiden som vekkes til live, spesielt for politiførstebetjenten som leder etterforskningen er det duket for spenning og høy intensitet som er en thriller verdig.


Ole Martin Alfsen, 19. desember kl. 13.00
Ole Martin Alfsen er kjent fra TV-serier som Vis meg ditt kjøleskap og 4-stjerners middag. Han har gitt ut flere bøker, der Familiemiddag er den siste. Her har den nybakte småbarnsfaren tatt i bruk all sin kompetanse som kokk for å finne frem til løsninger som gjør det lettere og morsommere å lage sunn og god mat til små barn og resten av familien.

Edvard Hoem, 20. desember kl. 16.00
Edvard Hoem er aktuell med sin nye bok Jordmor på jorda. Huset under Blåhammaren.
Romanen er en revidert og utvidet versjon av Jordmor på jorda (2008), en roman som ble skrevet på oppdrag fra den norske jordmorforening. Hoem skriver ut fra historiske fakta om livet i bygdene ved Romsdalsfjorden. Dette er en fortelling om framveksten av det viktige jordmoryrket, og en påminnelse om at lykke og tragedie er nært knyttet sammen.

46279522_1915282041852425_9103115027035979776_n.png
Earlier Event: December 1
Jul på Akershus festning 2018
Later Event: December 1
Tekstilverksted på Grønt Julemarked!