Back to All Events

Tekstilverksted på Grønt Julemarked!

  • Sagene samfunnshus Kristiansandsgate 2, 0463 Oslo, Norway (map)


Vi stiller med et tekstilverksted på Bydel Sagenes Grønne Julemarked! Her kan du reparere, redesigne og lage "nye" julegaver av gjenbrukt tekstil :)

Hvis du er helt nybegynner på symaskin anbefaler vi deg å komme når vi starter, kl. 13:00. De første 20 minuttene tilbyr vi en mini-kurs i bruk av symaskin sånn at du blir mest mulig selvstendig i løpet av selve verkstedet!

På verkstedet stiller vi med symaskiner, litt forskjellige tekstiler, tråd i ulike farger og annet sytilbehør. Ta gjerne med klær, gamle gardiner eller andre tekstiler du har liggende som kan forvandles i løpet av et par timer! Hvis du trenger litt inspirasjon kan vi vise hvordan du kan lage en gavepose, sløyfe, 90-talls hårscrunchies og gjennomsiktige fruktposer du kan bruke i butikken. 

46493674_2181508455235010_138203930097090560_n.jpg


Vi har dessverre ikke mulighet til å gi en-til-en oppfølging over lenger tid, men kan gi noen tips og triks og hjelper deg hvis du sitter fast. Her får du muligheten til å prøve og lære av å gjøre selv! 

Ekstra morsomt blir det at organisasjonen Relove, som også driver med redesign og reparasjon, kommer til å være der også!

Ønsker du å være med å hjelpe til som frivillig er det bare å sende oss en mail på omstillingsagene@gmail.com :) Det setter vi altid pris på!