Back to All Events

YLVIS– Festen før festen // Sentrum Scene

  • Adresse og sted: Sentrum Scene 1 Arbeidersamfunnets plass Oslo, Oslo, 0181 Norway (map)

Lørdag 30/12-2023 Sentrum Scene
YLVIS
– Festen før festen
+ gjester: Calle Hellevang, Maria Mena og Snorre Monsson

Lei av julebesøk? Eller trenger du en panikkgave i siste liten? Og hvor gøy blir egentlig festen på nyttårsaften når du tenker deg om? Hva med å kickstarte festen dagen før? Hva med å takke NEJ til din mor sitt årlige restematlag og heller gå på en heidundrende konsert med landets beste musikere, 2-3 brødre og en sekk full av hits? Ylvis spiller til dans på Sentrum Scene 30. desember. Kjør!

Hundretusener har frydet seg over konsertene gjennom en hel festivalsommer, hvor duoen har turnert sammen med lillebror og blitt en trio. Nå er det på tide å avrunde 2023 på storstilt vis.

Ylvis er våre fremste eksponenter innen musikalsk humor. Med låter fra VGTV-serien «Ylvis i sogn», sammen med hitlåter som har gått viralt og er spilt over hele verden, har vi mye å se frem til når komiker-duoen byr opp til fest i Oslo.

På årets siste lørdag, 30. desember, samler Ylvis et rått lag musikanter, og tar med seg en fin bukett med gjester til nok en festkveld på Sentrum Scene!

Hva vi får servert er ikke godt å si, men at vi får høre «Skaol Skadle», «Firkantfar», «The Cabin», «Stonehenge» og «Jan Egeland» kan vi garantere. I tillegg kan det godt komme til å stå både lunken mat og rev på menyen.
Bill. kr. 575,- + bill.avg. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning.

Dørene åpner kl. 19.00. Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.

Earlier Event: December 27
Jul på Oslo Museum
Later Event: December 31
Nyttårsaften // Kulturhuset