Back to All Events

Juleverksted

  • Sted: Lilløyplassen naturhus 100 Oksenøyveien Lysaker, Viken, 1360 Norway (map)

Arrangement av Besøkssenter våtmark Oslo og Lilløyplassen naturhus

Vi ringer julen inn med friluftsglede og juleverksted. Her kan familien nyte dagen i naturskjønne omgivelser og samtidig komme julen i forkjøpet med egenproduserte gaver. Vi oppfordrer de besøkende til å ta med gamle aviser til origami og bilder av seg selv som de kan bruke til julekortmaking.

Ta med familie og venner til den idylliske, gamle husmannsplassen på Lilleøya og lær mer om den unike naturen som finnes på Fornebu.

På Lilløyplassen behøver du aldri å kjede deg, for både barn og voksne kan fritt utforske naturen i området rundt senteret. Kanskje får dere øye på rådyrene som bor her ute, eller oppdager spennende fugler og dyr i naturreservatet?

I tillegg har vi flere selvstyrte aktiviteter, som dere kan benytte i hele åpningstiden:

- Fugletitting og fugleaktiviteter med "fuglesekken"- Spennende innendørs utstilling - Naturbingo- Utlån av kikkert - Ta bilde av deg selv som en ugle eller et ekorn - Trehuske- Trekkfuglspillet

Alle aktiviteter er gratis. Det vil være enkel servering, med te, kaffe og saft.

Vi tar forbehold om endringer i arrangementet. For veibeskrivelse og kart til Lilløyplassen, følg denne lenken: https://www.vatmarkoslo.no/.../veibeskrivelse-til.../ . Bevegelseshemmede kan kjøre til døren (gi beskjed for åpning av bom).

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram @lilloyplassen hvis du vil få med deg stemningen på senteret, spennende nyheter og fremtidige arrangementer.

Velkommen ut i naturen!