Back to All Events

RØST på Roseslottet Vol 2

  • Roseslottet 200 Holmenkollveien Oslo, Oslo, 0791 Norway (map)

LØRDAG 24. SEPTEMBER 2022 KLOKKEN 18:00

RØST på Roseslottet Vol 2

Arrangement av Roseslottet og RØST

Sted: Roseslottet

Billetter

roseslottet.woow.no

AMALIE HOLT KLEIVE OG MATHILDE WA TIL ROSESLOTTET!

Hjertelig velkommen til en fantastisk, utendørs konsertopplevelse i solnedgangen på Frognerseteren. Kunst, musikk og sensommer med spektakulær utsikt over Oslo.

RØST inviterer deg til kunstinstallasjonen Roseslottet. Nyt en kveld blant 250 kunstverk, på en helt unik utendørsscene. Det blir salg av alkohol; ta deg en pils eller et glass, men vit at du kan også nyte snacks og andre forfriskninger.

✖️Billetter: 300 NOK https://bit.ly/3x1XAaA ✖️ Innslipp: 18:00 ✖️ Konsertstart: 18:30 ✖️ Fri aldersgrense

Billetter inkluderer fri tilgang til Roseslottet hele dagen!

🔹OM AMALIE HOLT KLEIVE🔹 Amalie Holt Kleive har de siste årene gjort seg bemerket i norsk undergrunn med sin helt unike signatur; hun kombinerer jazz med vise og elektronika, og gjør uttrykket til dansbar musikk som tidvis gir publikum bakoversveis. Samtidig er hun sart og inderlig i sin fremtoning og forteller på en måte som vil røre deg.

Noe av det fineste jeg har hørt noensinne (Usynlig) – Anna Nor Sørensen, P3 Urørt om Amalie

Hvis dette er fremtiden til norsk popmusikk, er fremtiden lys – Morgenbladet

🔸OM MATHILDE WA🔸 Mathilde W. Taugard som går under artistnavnet Mathilde Wa er en 25 år gammel artist fra Kløfta. Tidligere i år deltok hun i musikkprogrammet The Voice. Erfaringen, inntrykkene og opplevelsen fra den reisen har hun tatt med seg videre og er nå klar for å vise sin egen musikk. Med hennes svevende musikalske uttrykk drar hun deg inn i sitt helt eget univers med en blanding av ambient indie-pop. Hun beskriver musikken som atmosfærisk, organisk og varm.

Vi gleder oss til å oppleve Mathildes nyskrevne musikk med bandet hennes.

🔹RØST PRODUKSJONER🔹 Konserten presenteres av RØST PRODUKSJONER. RØST produserer kulturopplevelser med fokus på tverrkunstneriske samarbeid og spennede publikumsopplevelser. Her kan unge utøvere på tvers av kreative miljøer samles, og la seg inspirere av hverandre. RØST på Roseslottet ønsker å trekke frem installasjonens tematikk, i skjønn harmoni med musikerne på scenen. RØST avviklet den utsolgte minifestivalen «RØST på Chat Noir» i 2021, med over 20 involverte artister, fotografer og kunstnere i alderen 20-30.

🔸OM ROSESLOTTET🔸 Roseslottets enorme kunstinstallasjon med kunstverk av brødene Eimund og Vebjørn Sand skaper sterke inntrykk for enhver publikumer. Installasjonen forteller historien om okkupasjonsårene og hedrer det viktigste vi har, nemlig de grunnleggende verdiene demokrati, ytringsfrihet og likestilling.

Headerfoto: Synne Sofi Bårdsdatter Bønes

Earlier Event: September 22
Elvelangs i fakkellys 2022