Back to All Events

Velkommen til Øko-orientering i Oslo!

  • Mølleren Sylvia Hegdehaugsveien 12 (map)

Lørdag den 29.september legges det en løype rundt om i Oslo sentrum og innom et stort utvalg av Oslos økologiske butikker.

oko 08_10155842751190886_15554425925926912_o.jpg

OM ØKO-ORIENTERING

Øko – orienteringen er en fin og frisk lørdagstur for både store og små, samtidig er det en flott mulighet til å oppdage flere av Oslos økologiske butikker. Etterspørselen etter kortreist og økologiske varer har økt den siste tiden ved at folk har blitt mer bevisste på hva en spiser og hvilke konsekvenser produksjon av ulike varer har på miljøet. Likevel er det ikke alltid heller slik at man kjenner byen sin så godt som man tror.

Løypa starter hos Møllerens Sylvia og går blant annet innom Godt Brød, Røtter St. Hanshaugen, Nøtteblanderen og RENT MEL Bakeri og Pizzeria. Den kan gjennomføres til fots, sykkel og kollektivtransport. Velger du å gå tar det 2-3 timer, avhengig av hvor lenge du blir på hver av stedene.

De skjulte skattene er ikke kun spisesteder heller. Her vil du også kunne oppdage små nisjebutikker som selger klær og artikler, som Aurora Verksted.


REGLER

Cultura Bank og ØKOUKA inviterer til øko-orientering i Oslo! Oppdag de økologiske butikkene langs løypa vår i Oslo sentrum, og bli med i trekningen av økologisk mat i 1 måned fra Kolonihagen (verdi kr 3736).

Molleren_Sylvia_1.png

- Møt opp ved Cultura-standen på Mølleren Sylvia i Hegdehaugsveien 12 den 29/9 (kl 11-18)

- Ta med deg orienterings-kort og kart som du får utdelt

- Finn fram til butikkene, hvor du stempler kortet ditt

- Returner til Cultura-standen for å bli med i trekningen av premien!

-Som deltager får du en rabatt fra butikkene som kan brukes innen 1/4-2019

Det er kun tillatt å bevege seg til fots, på sykkel, eller med kollektivtransport. 5 stempel gir 1 lodd i lotteriet, 10 stempel gir 3 lodd.

Du kan også registrere kortet i Cultura Banks lokaler i

Holbergsgate 1, 24-28/9 og 1/10 (kl 10-15).

Hele runden til fots tar ca 3 timer avhengig av hvor lenge du blir på hvert sted, men du kan selv velge om du vil besøke alle postene. En mini-orientering tar ca 30 min. Men husk! - hvis du besøker flere poster så øker vinnersjansene dine. Øko-orientering er en flott mulighet for alle store og små til en fin lørdagstur i Oslo, samtidig som du blir bedre kjent med økologiske forretninger i byen du bor i!