Back to All Events

Konsert på Parkteatret - «Vest møtes i øst» - Elin Furubotn, Solfrid Molland og Tom Roger Aadland

KONSERT

Parkteatret Scene 13. september - dørene åpner kl. 19.00

«VEST MØTES I ØST» - Elin Furubotn/Solfrid Molland/Tom Roger Aadland

 

Elin Furubotn, Solfrid Molland og Tom Roger Aadland er tre kritikerroste artister, opprinnelig fra Vestlandet, som vinden har blåst østover og satt ned i Oslo. Elin og Solfrid bor noen få kvartaler fra hverandre på Briskeby, og Tom Roger bor like ved Botanisk Hage på Tøyen. På Parkteatret vil de – alene og i samspill – fremføre P1-hitlåter, sigøynersanger, klaverkomposisjoner, Bob Dylan på nynorsk og mye annet.

 

Elin Furubotn ga ut sitt sjuende og kritikerroste album «Ikkje gå deg vill» sist høst. Hun skriver tekster om hverdagen og har en særegen stemme du garantert har hørt på P1. Aller mest kjent er kanskje «Så lett det kan ver», en duett med Morten Abel. Det siste året har hun vært på en omfattende norgesturné med det nye materialet.

Solfrid Molland er sanger, pianist og komponist. Hun vokste opp med russisk folkemusikk, sigøynermusikk og europeisk kunstmusikk – et toneunivers som preger komposisjonene og konsertene hennes. I 2016 ga hun ut sitt tredje album «Forvandling» til flotte omtaler. Solfrid er tildelt Oslo Bys Kunstnerpris for sitt arbeid med romske gatemusikere i Oslo.

Rockepoeten Tom Roger Aadlands nye album «Songfugl» har fått strålende kritikker, og singelen «Alle dei i ei» er spillelistet av P1. Hans forrige utgivelse, «Blondt i blondt» (Bob Dylan gjendiktet), ble kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Samme år var han tekstforfatter på Hellbillies’ albumsuksess «Søvnlaus».

Portrett x 3 shv rammer NY2B.jpg

To av landets mest profilerte gitarister blir med i kveldens husband. Kjetil Steensnæs (Bjørn Eidsvåg, Darling West) og Torbjørn Økland (Vamp, Blest) har spilt på dusinvis av norske favorittalbum de siste tiårene. I tillegg medvirker kontrabassisten Torstein Kinn. Det er duket for en musikalsk festaften!

Later Event: September 15
Community Throwdown