Back to All Events

Julekonsert med Norwegian Gospel Voices

Oh, Come all ye faithful! Julehøytiden nærmer seg og Norwegian Gospel Voices (NGV) har gleden av å invitere til julekonsert 7. desember i Fagerborg kirke.

Velkommen til en stemningsfull julekonsert med kjente og kjære julesanger, blandet med nye julesanger, nye melodier og spennende arrangementer. Vi håper julekonserten kan være et pusterom i den hektiske førjulstiden.

Vi er stolte av å presentere Marianne Engebretsen som vår gjesteartist denne kvelden! Marianne er låtskriver og artist som blander sammen elementer fra singer-songwriter, indie og popmusikk, og gav ut plate høsten 2017 til gode anmeldelser.

Voksen: 200,-
Student: 150,-
Barn: 100,-

Billetter kjøpes av korets medlemmer, via Vipps eller kort/kontant i døren.

Vi åpner dørene kl 19.00 og serverer gløgg og klementiner fram til konsertstart kl 20.00. Velkommen!



Norwegian Gospel Voices (NGV) er et Oslobasert gospelkor, kjent for mye utstråling, bevegelse og energi på scenen. Vi synger moderne urban gospel som har element fra soul-, RnB- og popmusikkens uttrykk. I tillegg synger vi tradisjonelle gospellåter og ballader, både NGVs orginallåter og coverlåter.

Korets medlemmer:
Aurora Strand Lien, Helene Teistedal Vikre, Maren Nedregård Askildsen, Matilde Opsahl, Sara Kinden Solem, Anders Emil Kaldhol, Jon Olav Hjelde, Kjetil Hannevik Friestad, Øystein Fidjeland, Eli Aurlund, Hanne Hjortehaug Vege, Ingrid Fantoft Bjørnsen, Ingvild Maria Tømmerbakk og Marianne Lie Marnburg (dirigent).

Marianne Engebretsen er låtskriver og artist som har en evne til å treffe hjertet, ifølge P3 urørt. Hun skriver låter som blander sammen elementer fra singer-songwriter, indie og popmusikk, og med sin karateristiske stemme formidler hun en berg-og-dalbane av følelser og drømmende musikk.

Engebretsen har etter hun var semifinalist i The Voice på TV2, jobbet målrettet videre og skapt seg et særpreget uttrykk og hun markerer seg som en spennende artist med god popteft. I 2017 gav hun ut sin debutplate Redefined som fikk svært gode omtaler.



Musikere:
Bård Kristian Kylland (tangenter)
Torjus Nevland (trommer)
Espen Tappel (gitar)
Håkon Eivind Larsen (bass)



Viss dere er en gruppe med ti eller flere personer, send en facebookmelding eller e-post til post@ngv.no så ordner vi grupperabatt!

44306318_2380610775289495_635585443898851328_n.jpg
Later Event: December 7
Årets juleshow "En Homo Alene"