Back to All Events

Klassisk julekonsert - Hege Gustava Tjønn & Terje Baugerød

Hege Gustava Tjønn - sopran
Terje Baugerød - orgel / klaver

Repertoaret på konserten blir musikk fra øverste hylle av Bach, Handel, Mozart, Fauré, Reger, Mascagni, Lloyd Webber m.fl.

Hege Gustava Tjønn er en norsk operasanger bosatt i Wien. Hun har operascener over hele Europa som arbeidsplass. (Se mer omfattende biografi nedenfor.)

Terje Baugerød er kantor i Ris kirke, ved siden av omfattende virksomhet som musiker, produsent og komponist / arrangør.

Inngang kr. 200,-

Det kan være lurt å forhåndskjøpe billetter.

Send en e-post til billetter@terjeb.no med navn, adresse, mobilnr og antall billetter som bestilles. Etter bestilling mottas en pdf-fil med billettene samt faktura for betaling av billettene. Billettene er gyldige når faktura er betalt.

Hege Gustava Tjønn er født og oppvokst i Norge. Hun studerte Vokalpedagogikk ved Østlandets Musikkonservatorium, Solosang ved Norges Musikkhøgskole og Operasang ved Statens Operahøgskole i Oslo. Direkte etter sitt diplomstudium ble hun engasjert i Tyskland. I 1997 ble hun tildelt 1. Pris ved Leyla Gencer Internasjonale Sangkonkurranse i Istanbul og prisen som beste norske sanger i Dronning Sonja Konkurransen i Oslo.

Hun bodde i Tyskland (Stralsund, Berlin, Darmstadt) fram til 2004 og sang Opera, Operette, Musical, Lied og Kirkemusikk både som fast ansatt og freelance solist i inn- og utland, før hun giftet seg med den østerrikske skuespilleren Walter Ludwig og flyttet til Østerrike.

I Østerrike har hun vært gjestesolist ved Tiroler Landestheater Innsbruck fra 1999 og ansatt som solist i Salzburg fra 2005 fram til sommeren 2009, da hun bosatte seg i Wien med sin familie. I Wien har hun vært å se i produksjoner ved Theater Baden, i Neue Oper Wien og i Wiener Burgtheater, dessuten har hun sunget tallrike konserter, bl.a. i Musikverein und Wiener Konzerthaus. Hun har et stort kirkemusikalsk repertoar i alle stilarter og har vært solist i verker av komponister fra Barokk til moderne tid. Hun har sunget sopranpartiet i Requiem av Lloyd Webber og i Carmina Burana av Orff og gestaltet solokonserter i tallrike kirker. Hege Gustava Tjønn arbeider som freelance sangerinne i Europa (Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Spania, Sveits, Holland, Tyskland og Østerrike), USA, Canada og Asia.


44931454_2169241573314171_5322874173909893120_o.jpg