Back to All Events

Oslo - Kveli Rånes Bremseth SHOW

  • Edderkoppen Scene St. Olavs plass 1, 0165 Oslo, Norway (map)


For første gang i OSLO!

Endelig skal glade mennesker i hovedstaden få mulighet til å stifte bekjentskap med humorsuksessen Kveli Rånes Bremseth!

"Det e itj størrelsa det kjæm an på"

NYTT SHOW FRA KVELI RÅNES BREMSETH!

I løpet av fem år og fem ulike show har gruppa Kveli Rånes Bremseth blitt store publikumsfavoritter i Midt-Norge. 

Arnt Egil Rånes er sologitarist i DDE og har reist Norge på kryss og tvers i 25 år. I Kveli Rånes Bremseth er han musiker, vokalist, musikk- og videoprodusent. I tillegg er han den stødige side-kicken til de elleville figurene som fyller scenen.

Harald Morten Bremseth har 30 års fartstid i Lånkerevyen, som er norges mestvinnende revygruppe i NM i revy. Han ble utpekt til Norges beste revyskuespiller av Tom Sterri, og har blant annet spilt i RiksRevyen på Chat Noir.

39164336_2108235282544667_2010643992789647360_n.jpg


Sigmund Kveli har skrevet tekster og underholdt folk i over 40 år. Også han har flere norgesmestertitler fra NM i revy, og har vært med å skape den unike ”Kveli-humoren” som de fleste trøndere nikker gjenkjennende til. Han spilte også i RiksRevyen på Chat Noir.

Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave. 

Hva er så årsaken til at 70 tusen personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foregående showene Det du ikke visste om trønderrocken, Bygd for fart og Hipp hipp hipp? 

Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold. 

De fleste som går ut fra et Kveli Rånes Bremseth-show går ut med et smil om munnen. De fleste kjøper også billett til neste show. 

Forestillingen varer i ca 90 minutter.