Back to All Events

Alliansen treff i Oslo i forbindelse med Valgdirektoratet info.


Alliansen treff i Oslo i forbindelse med Valgdirektoratet info.

Valgdirektoratet inviterer til informasjonsmøte i Oslo fredag 9 2019, inkludert gratis lunsj.
Alliansen benytter anledningen til å ha en samling samtidig, og med mulighet til en kaffe rett etter Valgdirektoratets møte.
Dette er en veldig god anledning til å møtes og å få alle typer informasjon om hvordan Alliansen stiller til kommende valg, Kommunestyrevalg, Fylkesstyrevalg og Stortingsvalg.
Alliansen vil stille med enten partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen eller nestleder Bjørn Christian Rødal eller begge.


Valgdirektoratets møte krever påmelding, vi oppfordrer alle interesserte Alliansen supportere til å melde seg på:

Invitasjon til informasjonsmøte for de politiske partiene.

Kommunal og moderniseringsdepartementet, Statistisk sentralbyrå, Fylkesmannen i Sogn og Fjordane og Partilovnemnda inviterer med dette alle parti og partiledd til å delta på et av de regionale informasjonsmøtene i uke 45.

42666808_719076485116967_2215083379517292544_n.jpg



Hvor og når:

I år blir følgende møter gjennomført

6. november: Bergen

7. november: Trondheim

8. november: Tromsø

9. november: Oslo.

Alle møtene starter kl 10.00 og slutter ca kl 14.00. Deltakelse, inkludert lunch, er gratis. Det kan gjerne komme flere fra samme parti/partiledd til hvert møte. Partiene dekker selv reisekostnadene.

Påmelding:

Klikk her https://www.partiportalen.no/no/Nyhende/Informasjonsmote-for-politiske-parti1/ for påmelding og nærmere informasjon om møtene. For å nå ut til de som selv ikke kan delta, vil møtet i Oslo bli streamet. Opptaket vil bli lagt ut på www.partiportalen.no i etterkant.

Påmeldingsfrist er 20. oktober 2018.

Denne e-posten blir sendt til registrerte kontaktpersoner hos alle de registrerte partiorganisasjoner i Partiportalen Står du som kontaktperson for flere partiledd kan du få flere e-poster. Du mottar denne e-posten da du står registrert som kontaktperson for ALLIANSEN Hovedorganisasjon. Hvis du ikke lenger er kontaktperson for partiet/partileddet, må du eller noen annen med rolle for partiet/partileddet logge seg inn på www.partiportalen.no og oppdatere kontaktinformasjonen.



Med vennlig hilsen og på vegne av Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Statistisk sentralbyrå, Fylkesmannen i Sogn og Fjordane og Partilovnemnda



Terje Risberg

Seniorrådgiver, Partifinansiering

Statistisk sentralbyrå

Earlier Event: November 9
Bondens marked Vinkelplassen