Back to All Events

Fremtidskonferansen 2018


  • Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) Karl Johans gate 25, 0159 Oslo, Norway (map)


Den 3.-4.november arrangeres FpUs årlige fremtidskonferanse på Fremskrittspartiets Hovedkontor i Oslo. Konferansen begynner kl. 15.00 på lørdag og er ferdig kl. 17.00 på søndag.

Fremtidskonferansen er en konferanse med formål om å skape fremtidens politikk. Konferansen er primært fylt opp av eksterne foredragsholdere som vil sette i gang viktige debatter om hvordan vi skal håndtere vår politikk og forme samfunnet fremover i tid. I tillegg vil flere av foredragsholderne utfordre oss på punkter de mener FrP kanskje ikke har svaret på. Dette danner også rom for politikkutvikling og workshops, noe det er satt av tid til i programmet.

42697445_10156755288276880_7548078940212953088_n.jpg


Foredragsholderne og programmet vil komme senere, og litt etter litt vil du kunne få oversikt over hvilke foredragsholdere som vil være med på å forme årets fremtidskonferanse.

Fremtidskonferansen er en årlig konferanse for de som ønsker å gå mer i dybden på temaer enn hva man gjør på FpUs grunnleggende skoleringer. Det er begrenset med plasser, så ingen er garantert plass.

Reise ordnes av den enkelte deltager, eller gjennom ditt lag. Mange lag velger å støtte din deltagelse på fremtidskonferansen. Ta kontakt med din fylkesformann for å høre om dette. Kontaktinfo til din fylkesformann finner du her: https://fpu.no/styre/?g=ls 

Fremtidskonferansen er en alkoholfri konferanse. Dersom noen skulle ønske å ta en øl/vin etter konferanseslutt lørdag er det anledning til dette, forutsatt at det holdes til et moderat nivå.

Påmeldingsinfo:
Du vil motta en e-post med nærmere informasjon om påmelding. Dersom du ikke har mottat e-post, send en e-post til fpu@fpu.no, så skal vi fikse det. 


For ytterligere spørsmål, ta kontakt på fpu@fpu.no