Back to All Events

Barnas verdensdager Oslo 2018

  • Grønland kulturstasjon Tøyenbekken 5, 0188 Oslo, Norway (map)


Barnas egen gratisfestival under Oslo World! 

Ta med deg hele familien på en fantastisk rundreise, gjennom verdens kontinenter, når hele Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet forvandles til en fargerik piñata, stappfull av morsomme ting du kan gjøre, oppleve og smake på. 

Barnas verdensdager er en familiefestival der hele familien kan reise verden rundt, helt gratis. Alle får utdelt sitt eget verdenspass der man kan stemple seg gjennom så mange land og verdensdeler som man klarer. 

42190357_1344759218992818_1204245981541957632_n.jpg


På kulturstasjonen er det over 13 verksteder og aktiviteter å velge mellom. Du kan lære å spille ngoni, danse hip-hop, gjøre beatboxing og lage poesi. I den travle bazaaren er det liv og røre, med mange aktiviteter, ting å kikke på og mat fra ulike verdensdeler. Klovnene tumler rundt med store smil og varme hjerter. Hva gjemmer seg inne i det store slottet vårt, hvem bor i campingvognen og hvordan er det å stå inne i en såpeboble? Kom, så får du se! 

Barnas verdensdager ble arrangert for aller første gang i Oslo i forbindelse med Oslo World (den gang Verden i Norden) i 1998. Barnas egen festival i festivalen har blitt arrangert årlig som en integrert del av Oslo World helt siden starten. I løpet av disse 20 årene har Barnas verdensdager vokst ut av Oslo. Med stort hell har BVD blitt til et landsdekkende nettverk av lokale arrangører. I 2018 arrangeres BVD på 16 steder i Norge.

I samarbeid med Oslo kulturskoleInterkulturelt Museum og Kafe Asylet.

Earlier Event: November 3
Klesbyttedag
Later Event: November 3
Bondens marked Vinkelplassen