Back to All Events

Aiming For Enrike + Deathcrush // Vulkan Arena

  • Vulkan Arena Vulkan 26, 0175 Oslo, Norway (map)

Bli med på en helaften på Vulkan Arena når Aming For Enrike og Deathcrush har split-konsert. Dette blir en kveld fylt med eventyrlystne, energiske rytmer samt catchy og dansbare låter.


Aiming For Enrike
Den eksplosive Oslo-duoen, som utgjør Aiming for Enrike, skaper et spennende og eget univers med deres nyskapende og inntrykksfulle musikk. Med et trommesett, en rekke sammenkoblede gitarforsterkere og en serie loop og effektpedaler, blir det både jazz, støy, postpunk og funk når de inntar Vulkan Arena. Rytmene deres er både eventyrlystne, energiske og dansbare.
Duoen ønsker å nå utover scenekanten og inn til publikummet sitt, med deres bevegelse og energi - dette gleder vi oss til å se 3. november!

Deathcrush
Trioen, bestående av Linn Nystadnes, Vidar Evensen og Pelle Bamle, har for lengst mottatt en haug av lovord. Det er ikke bare publikum som elsker dem, NME(UK), Drowned in Sound(UK), Le Monde(FR), MTV(EU), Metal Hammer(NO) m.fl. har uttalt seg stort og godt om bandet.
Fra før av har bandet delt scene med bl.a. Mayhem, Trentmøller, Dillinger Escape Plan, Battles, White Denim, Refused og Sleigh Bells, og de har også spilt på flere festivaler, som Roskilde(DK), Øya(NO), Iceland Airwaves(ISL) og The Great Escape(UK) m.fl.
Spennende blir det når bandet spiller live på Vulkan Arena da Deathcrush ikke hører hjemme i èn boks. Deres referanser og kombinasjoner er like brede som fanbasen, artistene de settes sammen med og sjangerene de plukker fra. Musikken deres er catchy og dansbar, og Deathcrush er en implosjon av status quo, en konsentrasjon av materie og energi.

**Billetter i salg nå**

Earlier Event: November 3
★ Antifascistisk støttefest ★
Later Event: November 3
Seasons of Trance: Fall Edition 2018