Back to All Events

Trøtt? Sliten? Få mer overskudd og vitalitet med enkle teknikker

  • Verdenshuset Haugenstua Ole Brumms vei 1, 0979 Oslo, Norway (map)


Gi din feminine side mer plass slik at du får mer vitalitet og overskudd i hverdagen. 
Bli med oss på en spenndende reise og opplev utrolige sider ved deg selv. 

Vi fokuserer på de feminine chakraene. Dette skyldes at disse sentrene ikke bare stemmer overens med kvinnens unike anatomiske egenskaper, men også at det er de chakraene vi oftere ser er ute av harmoni på grunn av endringer i samfunnet, naturen og energier, ikke bare hos kvinner- men også på menn. Vi vil ha fokus på sakral-, hjerte- og kronechakra.

Ved å bli bevisst på den feminine energien har jeg endret masse på mitt forhold til meg selv, min kropp, min måte å være på, kle meg på og ikke minst mitt forhold til min mann. 

For å kunne bevare selvstendighet og likestilling har jeg i mange år levd i den maskuline energien. Jeg trodde det var det som var forventet av meg, og jeg fikk en oppfatning av at det å ha en karriere innenfor et mannsdominert yrke ville kreve at jeg levde i den maskuline energien hele tiden. Det er dette som gjør at flere og flere blir utmattet og slitne uten at de helt vet hvorfor. 

Det fantastiske er at vi trenger ikke å bruke mer enn noen sekunder for å skifte fra den ene til andre energien. Med litt trening så kan en gjøre det bare ved å knipse. Skifte fra maskulin til feminin og tilbake igjen- helt etter som det passer oss. 

For å få en ennå dypere kontakt med dine feminine sider, tar vi deg med på en trommereise der du kan utforske dette videre.

Her får du får anledning til å bevege deg inn i de dypere bevissthetslagene i deg selv. Vi er ofte så rasjonelle og flinke med ord. I en trommereise går vi bakenfor dette. Selv om du er bevisst under reisen, vil rytmen og vibrasjonene i trommeslagene gjøre at du kommer svært dypt, hakket før søvn, på det nivået som blir kalt delta-frekvens. Reisen kan oppleves som å drømme i våken tilstand. Du kan erfare å oppdage nye sider av deg selv, få nye innsikter og du åpner opp for visdommen i deg selv som ligger på et dypere nivå enn vårt rasjonelle sinn.

Sinnet vårt kan benytte seg av symboler for å fortelle oss det budskapet vi trenger å bli oppmerksom på. Vi kan møte hjelpere i form av kraftdyr, forfedre eller andre skapninger.

Trommereisen kan også oppleves som en reise i ren energi, i bølger av farger eller lyder, i mørke eller i stillhet. Hver reise innover er forskjellig. 

Dalai Lama har sagt: ‘Vi har mer å oppdage ved å utforske vårt eget indre univers, enn hva vi kan finne ved hjelp av romfart eller ved å lete på havets dyp.’

Etter trommereisen bruker vi intuitiv maling for å uttrykke vår opplevelse i trommereisen. Her er det ikke fokus på prestasjon, men kun et øyeblikksuttrykk for å integrere vår opplevelse. Dette kan for eksempel være i form av et symbol, en farge eller det som kommer der og da.

Bli med oss ​​for å eie din feminine side: hun er klar!


Om oss:
Richa Chandra: Jeg har meditert i over 30 år, og har hjulpet flere hundre mennesker med å finne riktig meditasjonsform for dem. Etter mange år med arbeid har jeg kommet frem til at det finnes ikke en meditasjonsform som passer alle, så jeg satte forskjellige teknikker sammen for å skape noe som flere kunne ha glede av og bruke til sin fordel.
Epost: coaching@richa-chandra.com

45299011_2080030905386606_7606788102312427520_n.jpg


Hanne Christiansen Høie: Jeg har jobbet med å støtte mennesker i sin egenutvikling gjennom veiledning og kurs i 25 år. Jeg er utdannet gestaltterapeut, tankefeltterapeut, sosionom, og innen psykologi og ledelse. Inkamedisinutdanning fra 'Drømmevever' skolen. 
Epost: hanne.c.hoie@gmail.com.

Pris: 950,- (orginal pris 1100.-) 

Påmelding:
Ved å legge inn mailen din på : http://eepurl.com/dnnO3X eller vippse pengene til 40214885. Du er garantert plass når kurset er betalt.

Påmeldingsfristen er tordag 22.11.2018

Kun 12 plasser.

Velkommen!

Later Event: November 25
Retro - Vintage - Antikk julemarked