Back to All Events

Ulrik Munther (SE) // Pokalsalen // 2 konserter

  • Pokalen Vulkan 26, 0178 Oslo, Norway (map)


Ulrik Munther drar på høstturné og spiller to konserter på Pokalen - en med fri aldersgrense! 

Når man ser på Ulrik Munthers CV kan man lett tro at han har vært i gamet i minst 20 år, men sannheten er at han har oppnådd ekstremt mye på kort tid. Han spilte hovedrollen i den svenske filmen "Efterskalv", og ble for denne rollen Guldbaggen-nominert. Han fikk topplassering i den svenske Melodifestivalen og vant Lille Melodifestivalen. I tillegg til dette har han hatt flere suksessfulle turnéer og har ligget på ulike topplister med sine låter.

40645178_1930143750409015_2159758097596284928_n.jpg


I 2018 avsluttet Ulrik samarbeidet med plateselskapet og manageren for å skrive, produsere og slippe sin egen musikk. Et modig valg, men for Ulrik var dette helt avgjørende for å kjenne seg lykkelig og kreativt tilfreds. Første singelen han selv slapp var "Before", som ble sluppet i mars. Låten har vist seg å være et statement for at Ulrik klarer å stå på egne ben, og at man som artist kan lykkes uten store plateselskaper bak seg. "Before" ble fulgt opp med EPen "Are you alright?" i april, og en mindre turné med samme navn i Sverige og Norge. Under sommeren har han produsert ny musikk og opptrådt på festivaler sammen med hans band under ledelse av Isak Nygren.

1. november kickstarter han høstturnéen i sin egen hjemby, Kungsbacka, og fortsetter videre til bl.a. Stockholm, Linköping og Oslo. Det blir to konserter med Ulrik Munther på Pokalen denne dagen - en av konsertene med fri alder. 

Fri alder kl. 18.00
ID 18 kl. 21.00

Billetter i salg torsdag 6. september!

Earlier Event: November 2
Food for Thought