Back to All Events

Oslo World: Meridian Brothers // Cero39 (CO)


  • pin BLÅ Brenneriveien 9C, 0182 Oslo, Norway (map)


22.00: Dørene åpner
23.00: MERIDIAN BROTHERS 
00.30: Cero39

Denne fredagen på BLÅ er det duket for en helkveld med colombiansk musikk, når MERIDIAN BROTHERS og Cero39 kommer til Oslo World for både konsert og DJ-sett. 

MERIDIAN BROTHERS er navnet Eblis Alvarez, valgte seg da han startet opp det, som den gang var, et solo pop-prosjekt. Alvarez, en av Colombias mest toneangivende eksperimentelle musikere, studerte komposisjon ved Det Kongelige Danske Akademi i København da han fattet interesse for lyder fra artister som Björk, Kraftwerk og Radiohead. Det kan man høre, men det er også åpenbart at jordsmonnet Meridian Brothers kommer fra er et annet. Her dukker en dyp forståelse for colombiansk tradisjonsmusikk opp, side om side med lydene fra tidligere møter mellom latinamerikansk musikk og vestlige toner, som for eksempel tropicalia. 


Les mer: https://bit.ly/2w43yui

Duoen Cero39 er blant Colombias mest sentrale elektroniske artister. Deres første fullengder, “Moni Moni”, kom ut i 2016 etter EP-utgivelser, liveopptredener og oppdrift blant både publikum og kritikere for duoens tropiske elektrofuturisme. Albumet skuffet ikke - det endte blant annet på Noiseys colombianske årsbesteliste og medførte en rekke spillejobber festivalsommeren etter, blant annet på Glastonbury og en rekke store søramerikanske festivaler. I fjor fulgte de opp albumsuksessen med EP’en “Mis Tierras Calientas”, hvor blant annet låta “La Cura” ble svært populær. Låta er en god introduksjon til soundet deres, som drar veksler på reggaeton, den karibiske musikkformen dembow og hip hop, samt inspirasjon hentet fra det karibiske hverdagslivet og skattejakt i den latinamerikanske pop-arven. 

Les mer: https://bit.ly/2w4xLtj

I samarbeid med Den Colombianske Ambassaden i Oslo.

Earlier Event: November 2
Da Vinci
Later Event: November 2
NAV (Now! Alternative Venue): The Party