Back to All Events

Nimi: Fotskader - diagnostikk, behandling og rehabilitering


  • Nimi - Norsk idrettsmedisinsk institutt Sognsveien 75 D, Ullevaal Stadion, 0855 Oslo, Norway (map)


Nimi inviterer til et praktisk kurs om fotskader 16-17 november 2018.

Vi er stolte av å kunne presentere fire foredragsholdere med doktorgrad og lang klinisk erfaring. På kurset vil du få en grundig innføring i diagnostikk og behandling av fotskader. 

Tema:
- Grunnleggende og praktisk anatomi
- Forfotskirurgi
- Den nevrologiske foten
- Akillesplager: behandling og rehabilitering
- Plattfot hos barn og voksne: behandling og rehabilitering
- Cavovarus fot, barn og voksne: behandling og rehabilitering
- Barnets utvikling
- Retur til aktivitet etter fotskade
- Praktisk workshop i undersøkelse og rehabilitering

Dato: 16-17 november (fredag og lørdag)
Sted: Nimi Ullevål Stadion, Oslo
Pris 4350 kr

42121338_1837326286323078_4804688495656304640_n.jpg


Påmeldingslink: http://www.trippus.net/nimi2018/fotkurs

Foredragsholdere

Liliane Helger, Ortoped:

Jobber som ortoped, fotkirurg og overlege på FotCenter i Göteborg. Der har hun jobbet siden 1997. Hun er ansvarlig for elektiv fotkirurgi på Frölunda Spesialistsykehus. Liliane er tidligere ordfører og aktiv i styret for Svensk Fotkirurgiske sällskap, SFS. Hun er spesielt interessert i funksjonell anatomi, team work og undervisning. Hun har også bidratt til utvikling av trening som kan forbedre fotfunksjonen pre- og postoperativt ved fotkirurgi. 

Annelie Brorsson, Fysioterapeut, PhD:

Annelie er spesialist i idrettsfysioterapi og arbeider ved IFK klinikken i Göteborg og som forsker på akillessener på Göteborgs Universitet. Annelie har lang erfaring med rehabilitering og testing av fotskader samt akillessener. Hun disputerte med tema "funksjonsevalueringer hos pasienter med akillesrupturer " i 2017.

Ann-Charlott Söderpalm, Barnortoped, PhD:

Har jobbet på Drottning Silvias barnesykehus som overlege innen barnortopedi i over 20 år. Hun jobber nå på Ortho Center i Göteborg. Ann-Charlott utreder og behandler barn med skader, medfødte eller arvelige ortopediske tilstander samtidig som hun også utreder og opererer voksne med nevrologiske skader med fokus på fotskader. Hun disputerte med en avhandling på bentetthet hos barn i 2009.

Katarina Helander Nilsson, Ortoped, PhD:

Katarina er ortoped og overlege ved Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Mölndal. Hun disputerte med avhandlingen "Acute Achilles tendon rupture; Evaluation of Treatment and Complications" i 2009. Katarina har meget god erfaring innenfor funksjonelle tester og komplikasjoner som re-rupturer og embolisme.