Back to All Events

Unge Venstres kandidatsamling


  • Unge Venstre Oslo Norway (map)


Den lange valgkampen er i gang, og rundt omkring i landet har mange nominasjonskomiteer godt i gang med sitt arbeid med å sette opp Venstre-lister i kommuner og regioner.

Kommunestyrer og fylkesting er viktige arenaer for å få gjennomslag for god Unge Venstre-politikk, og derfor skal vi ha mange folk på listene rundt om i det ganske land. 

Nettopp derfor arrangerer Unge Venstre en samling for alle som har lyst til å stille på lister eller lurer på hva det er og hvordan det er. Samlinga foregår 10.-11. november på Venstres hus i Oslo. Alle utgifter er dekket, så det slipper du å tenke på! 

42209450_10156235126188558_6669388962856960000_n.jpg


Få et innblikk i hva en kommune/region er, hvordan man kan få gjennomslag, og hvorfor det er så viktig og gøy å være en ung folkevalgt. Det blir mange spennende foredrag med dyktige folk, og hyggelige sosiale stunder med andre som også er interessert i å stå på liste.

NB! Bestill reise tidlig - Vi dekker billigste reisevei. Det betyr at du må bestille så raskt som mulig, og helst benytte deg av Norwegian under 26/SAS ungdomsbillett om du flyr. Du bestiller på egenhånd, og så sender du inn reiseregningen får å få betalingen refundert. Se link: https://ungevenstre.wufoo.eu/forms/reiseregning/

Overnatting ordnes av Unge Venstre. Vennligst oppgi eventuelle behov for tilrettelegging i påmeldingsskjemaet.