Back to All Events

Sagene WAVES - 5Rytmer med Ingrid Brudevoll

  • Sagene samfunnshus Kristiansandsgate 2, 0463 (map)

Hver mandag kl 17.30 - 19.30 er det drop-in WAVES movement meditation med Ingrid i Frysjasalen på Sagene Samunnshus. 

Pris: kr 200,- som betales kontant ved inngang eller med vipps. Registrering er åpen fra kl 17. Klippekort 10 klipp kr 1600,- (åpningstilbud, vanlig pris for klippekort er kr 1800,-)

De 5 Rytmene: Flyt, Stakkato, Kaos, Lyrisk og Stillhet - er 5 ulike kvaliteter eller tilstander. Til sammen utgjør de en WAVE - en bølge av energi. Hver av de 5 har ulike gaver og sin egen medisin til oss, og det er et uendelig antall oppdagelser du kan gjøre når du dykker inn og lar rytmene bevege deg. 

36188556_823816667818109_6762038382458568704_n.jpg


Alle er hjertelig velkommen, kvinner og menn i alle aldre, trent eller ikke, tidligere erfaring med dans eller ikke. Det eneste som kreves er at du vet med deg selv at du kan være i bevegelse, i ditt eget tempo, gjennom to timer. De to timene inkluderer en rolig myk start, og en rolig siste del, med en mer intens del i midten. Vi beveger oss gjennom mange spennende musikalske landskaper, ulike for hver gang. Kle deg løst og ledig, gjerne i flere lag, så du kan ta av deg når du blir varm. Ta med vannflaske. Sko er ikke nødvendig. 5 Rytmer er en heftig bevegelsespraksis hvor du kan slippe deg løs, gå så dypt i deg selv som du selv velger, svette så mye du selv er klar for, og, ja, det er meditasjon i bevegelse. Selvfølgelig 100% rusfritt. 

Om 5Rytmer®: Skapt av Gabrielle Roth, og praktisert av titusener over hele verden. 5Rytmer er en filosofi, et perspektiv og en dynamisk bevegelsespraksis, fundert på prinsippet om at hvis du setter psyken i bevegelse, vil den helbrede seg selv. Bevegelse er både medisinen og metaforen, på tvers av alle språk, kulturer og aldersgrupper. Gjennom bevegelse transformeres smerte til kunst, kunst til bevissthet, og bevissthet til handling. Der det praktiseres 5Rytmer oppstår et fellesskap for å danse, svette, forvandle, støtte, og å skape et trygt rom hvor hver og en av oss kan gi litt slipp på våre faste forestillinger om hvem og hva vi skal være, og dermed vekke til live og gi litt mer plass for den originale, uforutsigbare, fascinerende, friske, kraftfulle og frihetselskende delen av oss selv.