Back to All Events

Malekurs på dagtid - Vålerenga kultursenter

23168037_1440943872690696_2250325753637840171_n.jpg

Dette er et kursopplegg for deg som ønsker en atelierplass med veiledning på dagtid.

Her får dere mere tid og muligheten til å oppbevare eget tegne/maleutstyr i lokalet mellom hver gang du jobber. Vi jobber i små grupper og har maks fire plasser pr dag.
Jeg jobber selv i atelieet med egne malerier så det blir ikke like tett oppfølging som på kveldskursene, men dere får muligheten til å se min maleprosess fra start til slutt med egne øyne.

Du betaler hovedsaklig for egen atelierplass men vil få veiledning to ganger pr dag dersom du ønsker det. Det er selvsagt lov til å spørre om hjelp utenom de to veiledningene, men jeg skal også ha tid til å jobbe selv og trenger derfor en viss arbeidsro.

Du trenger ikke å være flink eller ha malt mye, men du må kunne jobbe selvstendig, være rolig og relativt ryddig.
Du velger selv hva du vil jobbe med.
Ønsker du hjelp til å komme i gang med egen maleprosess kan vi snakke om hva som kan være aktuellt å begynne med for nettopp deg.

Dagundervisningen passer for deg som ønsker å jobbe med tegning og maleri en eller to faste dager i uka over tid i en virkelig ateliersituasjon.
Jeg legger også vekt på å skape et hyggelig miljø der vi alle kan lære av hverandre og komme med konstruktive inspill i en kreativ arbeidssituasjon.

Du betaler 1600,- pr mnd for en dag i uka eller 2500,- for to dager i uka og har da en måneds oppsigelsestid.

Er du lyst til å bli med i atelieet, ta kontakt enten på tlf: 45204272 eller på mail til atlanterhavet@myself.com.

Mvh

Silje Høidal