Back to All Events

Barnas Kykkelikunstverk og Påskerebusen


  • Adresse og sted: Oslobukta Oslobukta OSLO NORWAY (map)

Skal du ha Bypåske? Da anbefaler vi å ta turen til Oslobukta!

Barnas Kykkelikunstverk og Påskerebusen

Her finner du restauranter og café tilbud for enhver smak, fin lekeplass for barna og fantastisk utsikt over Oslofjorden.

For de som ikke tar turen til fjellet er dette det perfekte stedet og ta med barna på kunstutstilling laget av barn og på påskerebusen som passer for både små og store.


BARNAS KYKKELIKUNSTVERK

Titt innom utstillingen med 400 superfine påskeegg som barn fra flere barnehager i byen har pyntet. Eggene forteller hva påske betyr for barna og skaper god påskestemning. Velkommen!

Adresse: Operagata 65, 0191 Oslo

Utstillingen står i lokalet hele påsken — fra 30. mars til 10. april. Hvis du vil komme inn i lokalet for å titte, så er det åpent disse dagene:

  • Torsdag 30. mars kl 10-15

  • Lørdag 1. april kl 11-14

  • Mandag 3. april kl 14-17

Tusen takk til barnehagene Kværnerdalen, Bakketoppen, Gamlebyen, Strekkoden og Fridheim for bidrag til påskekunstverket!

INFO: https://oslobukta.no/nyhet/barnas-kykkelikunstverk

Bilder fra utstillingen:

Foto: Alexandra Gjerlaugsen

PÅSKEREBUS

Bli med på årets påskerebus 1-10. april! Det er gjemt 10 påskeegg på ulike vinduer i Oslobukta, med spørsmål som passer for både store og små. Rebusen er utendørs, gratis og for alle. 

 

Ved å besvare de 10 spørsmålene er man med i trekningen av Oslobukta-gavekort,som kan brukes hos de fleste butikker, restauranter, kaféer og salonger i området.

 

Hvordan fungerer det?

Du velger selv hvilken post du vil starte med. Skann QR-koden for å starte og åpne svarskjema. Gå rundt på postene, fyll inn svar og registrer mailadressen din. Du er med i trekningen av et gavekort til en verdi av 800 kroner. Vi trekker 15 heldige vinnere.

 

Viktig! QR-koden skal kun skannes én gang.

 

Nyt bypåsken

Turen fra post til post byr på en fin vandring blant flott arkitektur, fine konsepter og utsikt mot Oslofjorden. En perfekt aktivitet for hele familien. Nyt bypåsken i Oslo og lykke til!

 

INFO: https://oslobukta.no/arrangement/paskerebus