Back to All Events

PLUTSELIG BARNE­TEATER

  • Sted/Scene: CENTRALTEATRET TEATERKJELLER'N 38 Akersgata Oslo, Oslo, 0180 Norway (map)

Billetter

Improvisert eventyrteater for hele familien!

Plutselig Barneteater er improvisert eventyrteater for hele familien! Tre morsomme skuespillere og en knallgod pianist improviserer frem fantastiske teaterforestillinger med publikums hjelp. Publikum kommer med forslag og innspill, og påvirker handlingen på scenen.

Ofte er utgangspunktet en kjent fortelling eller eventyr, men historiene finner gjerne nye veier underveis i forestillingen! Dette gøyale samarbeidet skaper nye fantastiske historier og skjebner.

Kjente og kjære film- og eventyrkarakter kan komme opp i de mest uventede og overraskende situasjoner. Hva skjer hvis Reveenka gifter seg med Luke Skywalker? Hvem er flinkest til å rappe av de tre små griser og de syv små dverger? Og hva om Spiderman tar seg ferie akkurat når trollet under brua bestemmer seg for å reise inn til byen for å spise kongefamilien?

Plutselig barneteater skjer i øyeblikket, sammen med publikum! Hver forestilling er helt unik, ingen forestilling er lik den forrige.

Sjekk også ut Plutselig Barneteaters improviserte hørespillpodcast!

Medvirkende:
Andreas Cappelen, Benedikte Kruse, Henrik Horge og Lars Andreas Aspesæter.

Dørene åpner:
30 minutter før forestillingsstart.

Spilles t.o.m. 20. mai 2023 i Oslo Nye Teaterkjeller’n

PREMIEREDATO

18. februar 2023

SISTE SPILLEDATO

20. mai 2023

PASSER FOR

Barn mellom 4 og 12 år

VARIGHET

Ca. 1 time (ingen pause)

PRIS

Pris 200 kr inkl. billettavgift. Dørene åpner 30 minutter før forestillingsstart. Billetter må kjøpes på nettet eller på billettkontoret i Rosenkrantz’ gate i åpningstiden.

Earlier Event: April 29
PLUTSELIG BARNE­TEATER
Later Event: July 15
Barnas cinematek - Program