Back to All Events

Ferieverksted i Folkeverkstedet


  • Adresse og sted: Deichman Bjørvika Anne-Cath. Vestlys Plass Oslo, Oslo, 0150 Norway (map)
Arrangement av Deichman Bjørvika

Lær noe nytt i Folkeverkstedet i vinterferien!

3D-PRINTING
Onsdag 21. og torsdag 22. februar
kl. 12-14 og 14:30-16:30

Har du lyst til å prøve 3D-printing? I vinterferien holder vi printerne i Folkeverkstedet åpne for drop-in og du kan prøve deg på å modellere og printe ut enkle figurer. Studentene Erika og Selina fra lærerutdanningen i kunst, design og håndverk ved OsloMet hjelper deg i gang.

VINYLKUTT
Torsdag 22. og fredag 23. februar
kl. 12-14 og 14:30-16:30

Har du en kjedelig hettegenser, eller en t-skjorte med en uheldig flekk? Eller trenger du kanskje et handlenett som sier noe om hvem du er? Ta det med til Folkeverkstedet for å oppgradere garderoben.

Studentene Ingrid og Helene fra lærerutdanningen i kunst, design og håndverk ved OsloMet, viser deg hvordan du kan bruke dataprogrammet Cricut for å lage egne design. Det kan du printe ut og stryke på gamle klær eller andre tekstiler. En morsom, lettvint og bærekraftig måte å oppgradere og gjøre garderoben mer personlig!


PRAKTISK INFO

Verkstedene er åpnen, gratis og det er ingen påmelding i forkant. Ved stor pågang kan det være litt ventetid før det er din tur. Du trenger ikke å ha med noe annet enn tøyet du vil dekorere til vinyl-verkstedet.

Verkstedene passer for barn fra 12 år.

Earlier Event: February 21
Ake-dag i vinterferien
Later Event: February 24
BARNAS DAG PÅ KON-TIKI MUSEET