Back to All Events

Familieverksted | Barnas egen kunstsamling   

  • Adresse og sted: Astrup Fearnley Museet 2 Strandpromenaden Oslo, Oslo, 0252 Norway (map)

Velkommen til familieverksted!
Drop-in i tidsrommet 12:00-16:00

Hva er en kunstsamling, og hvordan kan ulike sammensetninger av kunstverk fortelle ulike historier? I sommer inviteres våre yngste besøkende til å utforske tematikken i familieverkstedet.  

En gigantisk plansje med tegninger av museumsrom henger på veggen. Sammen fyller vi den med kunstverk vi ønsker å ha i vår felles samling: kjente og ukjente, noe fra museets egne utstillinger, og noe vi selv tegner.

I hvert nye familieverksted kan små og store bidragsytere fritt frem gjøre kuratoriske grep i den felles samlingen, slik at den er i stadig endring gjennom hele måneden. Om du vil, kan du også lage din egen samling på en plakat som du tar med hjem. 

Familieverkstedene blir holdt hver søndag, og er basert på drop-in mellom kl. 12:00 og 16:00. Oppgavene er knyttet til aktuelle utstillinger, og består av oppgaver som små og store kan gjøre sammen.

Verkstedet er gratis for alle, men voksne over 20 år betaler inngangsbillett til museet. Er du medlem i Astrup Fearnley Museets kunstklubb er inngang gratis.

ARRANGEMENT

Familieverksted | Barnas egen kunstsamling   

søn, 12:00 — 16:00