Back to All Events

Aktiviteter i vinterferien / Roseslottet

  • Sted: Roseslottet 20 Øvreseterveien Oslo, 0791 Norge (map)

Billetter

www.roseslottet.woow.no

AKTIVITETER I ROSESLOTTET I VINTERFERIEN

Ta med familien til Roseslottet i vinterferien (20.-26.februar). Det blir aktiviteter, fyr i bålpannene våre, marshmallows, kunstnerisk ansvarlig Eimund Sand holder omvisninger for barn, og den nye Storstua vår er åpen.

Åpningstider i vinterferien Alle dager 10-17 Langåpent torsdager 10-20

STJERNEVANDRING MED KUNSTNERISK ANSVARLIG EIMUND SAND OG UGLEN LILLE KJELL

På stjernevandringen går vi sammen på Melkeveien, den store spiralveien i Roseslottet, og hjelper Lille Kjell med å løse gåter. Veien begynner ved den store Lysporten og ender ved den stjernen i midten av spiralen.

Fotografert av SANDBOX/Roseslottet

Underveis stanser vi ved 20 gullforgylte stjerner som har en gåte til oss. Når vi kommer fram skal vi sammen med Lille Kjell gå inn i den store stjernen og lytte til den siste gåten. Denne omvisningen er inkludert i inngangsbilletten til Roseslottet. Tid: Onsdag 22.februar kl 12 og 13, og lørdag 25. februar kl 12 og 13.

SPESIALOMVISNING: ROSESLOTTET I VINTERLAND MED VEBJØRN SAND OG TONE HELENE HANSEN (UTSOLGT)

Bli med på en unik omvisning der man kan oppleve Roseslottet i vakker vinterdrakt, mens man hører historiene bak de mest sentrale kunstverkene. I denne spesialomvisningen får man i tillegg presentert de viktigste nyhetene i Roseslottet og man får høre om hvordan parken er i stadig utvikling. Siden åpningen i 2020 har antall kunstverk blitt doblet og flere verk kommer i tiden fremover. Omvisningen holdes av Vebjørn Sand og Tone Helene Hansen, som jobber med historiene og tekstene i Roseslottet. Tid: Torsdag 23.februar kl 18:00 (utsolgt)

20. FEB. KL. 10:00–26. FEB. KL. 17:00

Aktiviteter i vinterferien / Roseslottet, Oslo

Ta med familien til Roseslottet i vinterferien (20.-26.februar).

Earlier Event: February 19
Fastelavnssøndag på museet
Later Event: February 21
Vinterferieverksted for barn