Back to All Events

Sommerteatret 2022: Peter Pan


  • Frognerparken NORWAY (map)

LØRDAG 18. JUNI 2022 KL. 16:00–17:00

Sommerteatret 2022: Peter Pan

Arrangement av Sommerteatret i Frognerparken

Sted: Frognerparken

Billetter

sommerteatret2022.ticketco.events/no/en

Årets Sommerteatret i Frognerparken presenterer: Peter Pan!

Forestillingen er basert på J. M. Barrie's ikoniske bok "Peter Pan in Kensington Gardens" fra 1906, der vi møter Peter Pan, Wendy, Tingeling, Kaptein Krok og alle de andre fantastiske figurene i eventyret om Peter som ikke vil bli voksen!

I Peter Pan møter vi barn og voksne som har valgt å forbli i leken, og som lever livene sine som best de kan i fantasiens verden. Det er en feiring av den utvidede familien og lekens verdi, samtidig som det er en utforskning av hvor langt man kan ta leken mens den enda er god.

__________________________________

Siden sommeren 1974 har skuespillerstudentene fra andreklasse på Statens Teaterhøgskole (KHiO) arrangert sommerteater for barn og unge i Frognerparken. Sommeren 2022 fortsetter vi tradisjonen for 48. året på rad! I et profesjonelt samarbeid med Kunsthøgskolen i Oslo står vi, studentene, selv ansvarlige for produksjon og avvikling av forestillingene, og vi gleder oss til å se dere alle i teltet til sommer!

__________________________________

Andreklasse Teaterhøgskolen er:
Nora Frølich, Jakob Stabell, Anette Sissener Amundsen, Francisco Kalle Navarro, Emma Nymann, Arturo Scotti, Tone Oline Knivsflå, Aleksander Holmen, Natalie Tangen, Ulrik William Græsli og Sarakka Gaup.