Back to All Events

Barnas konsertsøndag - EXO KIDS (GRATIS)

  • Veitvet senter 8 Veitvetveien Oslo, Oslo, 0596 Norway (map)

SØNDAG 30. OKTOBER 2022 KLOKKEN 13:00

Barnas konsertsøndag - EXO KIDS (GRATIS)

Arrangement av Kulturhuset Veitvet

Sted: Veitvet Senter

Kulturhuset Veitvet inviterer til gratis konserter for barn 1 søndag i måneden. Vi kaller det Barnas konsert søndag. Her vil dere møte anerkjente og dyktige musikere, som har spesialisert seg på å formidle musikkopplevelser til barn. Det er ingen påmelding, bare å møte opp.

Om EXO KIDS - en utenomjordisk konsert for barn: Exo Kids er kjent for sitt fantasifulle univers og sin lekne tilstedeværelse på scenen. Mange barn kjenner kanskje også igjen låter som «Klin kokos appelsin» og «Superhelt» fra NRK super radio, hvor flere av bandets låter har blitt spilt de siste årene.

Exokids, bestående av Signe Marie Sørensen og Trond Helge Bårdsen, debuterte med albumet «Hæ Hæ Hæ?» i 2018, og har siden den gang gjestet små og store scener. I konsertfortellingen «Exo, Tilly og Drømmeportalen»er temaet klimakrise, samarbeid og kreativitet. Med seg på ferden har de stjerneskuddene Bård Berg på trommer og Njål Uhre Kiese på bass.

Sammen lover gjengen et fyrverkeri av en utenomjordisk fest – med fengende låter, dansbare rytmer, historiefortelling og animasjoner på storskjerm.

Forestillingen passer best for barn mellom 3 og 10 år og varer i 45 minutter.

Earlier Event: October 30
Halloween på Norsk Folkemuseum
Later Event: November 11
KINOPREMIERE: Teddybjørnens Jul