Back to All Events

Skaperverksted i Klimahuset: Lag en flaggermus til å henge opp!

  • HVA SKJER I OSLO 1 Sars' gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

SØNDAG KL. 10:00–16:00

Skaperverksted i Klimahuset: Lag en flaggermus til å henge opp!

Arrangement av Naturhistorisk museum, Oslo

Sted: Klimahuset

Varighet: 6 t

Flaggermus hører både Halloween og naturen til. Lag din egen bredøre og lær mer om hvorfor mange av dem er utrydningstruet.

Månedens Skaperverksted er dedikert til flaggermus! Lag din egen bredøre til å pynte opp hjemme både rundt Halloween og senere. Bredøre er en fascinerende flaggermusart som dessverre også er kritisk truet ifølge Norsk rødliste. Det betyr at den står i fare for å dø ut i Norge!

Flaggermus er utrydningstruet i hele Europa hovedsakelig fordi de får færre steder å leve. Det skyldes blant annet utbygging, hogst og intensivt jordbruk.

Ta også turen innom de zoologiske utstillingene og se om du finner flaggermusa som befinner seg i et av montrene i utstillingen om norske dyr. I Verdens dyr-utstillingen kan du se en ekte vampyr, en av de tre flaggermusartene som suger blod.

Skaperverksted i Klimahuset skjer hver siste søndag i måneden. Tema for skaperverkstedene er knyttet til en eller flere av utstillingene ved museet.

Skaperverkstedet er inkludert i museumsbilletten og passer for barn fra 3 år. Billetter kan du kjøpe her eller i resepsjonen når du kommer, og gjelder for alle museets utstillinger.

Later Event: November 1
Barnekino på Laboratoriet