Back to All Events

Snøfall

  • Oslo Nye Teater 10 Rosenkrantz' gate Oslo, Oslo, 0159 Norway (map)


Om forestillingen

Snøfall er et klassisk eventyr, hvor vi følger vår helt Selma, og hennes reise mot å finne de hun hører hjemme sammen med. Basert på NRKs julekalender «Snøfall», produsert av NRK Super.

Foreldreløse Selma har i flere år bodd midlertidig hos naboen Ruth, sammen med hunden Casper. Hennes høyeste ønske er å få en ordentlig familie. Dette skriver hun i brev til julenissen. Brevet finner på mystisk vis veien til nisseriket Snøfall. Etter hvert havner også Selma der, selv om Snøfall ikke er tilgjengelig for vanlige mennesker. Men Selma er kanskje ikke en helt vanlig jente…?

Manus Klaus Hagerup, Hilde Hagerup , Hanne Hagerup og Synne Teksum. Fjernsynsregi Synne Teksum. Dramatisert for scenen av Hilde Hagerup og Hanne Hagerup. Hvis rullestoler/ledsagere kontakt teatret på tlf. 22348680.



TIPS TIL TEATERTUR MED BARN

  • Følg anbefalt aldersgrense (NB: babyer innbefattes også av aldersgrensen).

  • Forbered barna før dere kommer. Snakk om historien og om hvordan det er å være på teater, at det blir mørkt i salen, at det er høye lyder etc.

  • Kom i god tid før forestillingen starter, så barna når å ta av yttertøyet og benytte toalettet.

  • Hvis barnet skal på teater for første gang, kan det være lurt å booke billetter litt bak i salen, slik at inntrykkene blir mindre overveldende.

  • Gå ut hvis barnet gråter, så det øvrige publikummet og de medvirkende ikke forstyrres. På Trikkestallen bes dere gå ned til garderoben i kjelleren, siden det er åpent mellom sal og foaje.

  • Mobiltelefoner skal være avslått og skal ikke benyttes under forestilling.

God fornøyelse!

Earlier Event: December 17
Egner Cabaret
Later Event: December 17
Pinocchio