Back to All Events

Førjulskonsert med Håkon Kornstad Trio

  • HVA SKJER I OSLO OSLO NORWAY (map)

Håkon har begynt å få en musikalsk allsidighet som ikke bare er unik i Norge, den er unik i verdenssammenheng også: Fra å være en av våre desidert fremste jazzsaksofonister, tok han i 2009 et karrieremessig krumspring da han fant ut at han hadde en stemme – en operastemme!

Og vi snakker ikke om en røst som kun gjør seg i dusjen eller på bryllupsfest – nei Kornstads tenor ble foredlet via masterutdanning på Operahøgskolen og praksis på Den Norske Opera, og han synger like gjerne halsbrekkende arier som smektende napolitanske sanger, og har så visst ikke lagt saksofonen på hylla. I de siste fem årene har han funnet sin helt særegne og populære kombinasjonsløsning!

I 2011 sang han "O helga natt” for første gang offentlig på Organ Club på Cosmopolite, og det ble for mange en stor juleopplevelse. Etter det har han gjestet både Source of Christmas, KORK, Bugge Wesseltofts julekonserter og en rekke andre førjulsetablissementer med sin tolkning av Jussi Björlings juleslager. I år får dere selvsagt nyte denne hos oss!

Håkon Kornstad Trio består foruten dobbelttenoren av Frode Haltli og Mats Eilertsen. Haltli er en allestedsnærværende trekkspiller med klassisk bakgrunn. Han er et musikalsk råskinn med noen fantastiske ører, og spiller like gjerne avansert samtidsmusikk som jazz på bryggekanten som du kan plystre til på veien hjem. Mats Eilertsen spiller bass, men lukker man øynene kunne man tidvis like gjerne trodd det var en cello, eller et afrikansk rytmeinstrument. Allsidigheten og musikaliteten til denne trioen har fått åtgaum i norsk og internasjonal presse, og det ryktes at de nettopp har spilt inn sitt andre album sammen – så her blir det mulighet til å kjøpe presanger også...

Vi lover to uforglemmelige kvelder med vakker musikk, og vi lover fortsatt at ikke alt blir julemusikk. I hvert fall ikke slik du kjenner den! Og også i år blir det live filmmusikk.

Billett 360,-
Dørene åpner kl. 17.30

SØNDAG 4. DESEMBER 2022 KL. 18:00–19:30

Førjulskonsert med Håkon Kornstad Trio

Arrangement av Frogner Kino

Sted: Frogner kinorogner kino

Billetter

www.frognerkino.no/hakon-kornstad-trio-az82yqk

Earlier Event: December 4
Pannekaker, julebrus og julefilm!
Later Event: December 4
Kampenjazz Julekonsert 2022