Back to All Events

Desemberstemninger

  • Sted: Ris kirke 1 Risbakken Oslo, Oslo, 0374 Norway (map)

Ole Edvard Antonsen’s førjulsturné ”Desemberstemninger” blir av mange omtalt som den ultimate julekonserten og har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land.

Ole Edvard med sitt eminente trompetspill sammen med de fantastiske gjestevokalistene Stine Hole Ulla og operasanger Bernt Ola Volungholen vil definitivt være med å skape den gode stemningen i førjulstiden.

Ole Edvard og hans gjester balanserer i flere sjangre med sin brede musikalske bakgrunn, og dette resulterer alltid i brilliant musikalsk samarbeid og en rekke spennende arrangementer.

Høydepunktene vil som vanlig stå i kø når Ole Edvard Antonsen entrer en scene, og konserten vil by på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger til nye og spennende låter og arrangementer som tilsammen er med å skape den gode stemningen i førjulstiden.

Medvirkende på “Desemberstemninger” i 2022:

Ole Edvard Antonsen, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner.

Bernt Ola Volungholen, er en anerkjent internasjonal operasanger og gjestesolist ved Den Norske Opera.

Stine Hole-Ulla, med sin fantastiske klokkeklare stemme trollbandt hun alle da hun ble den første kvinnelige vinneren av Norske Talenter.

Desemberstemninger har også med Ole Edvard´s eget band og lydmann: Eirik Bergekeyboards Tom Erik Antonsenbass Per Hillestadtrommer og perkusjon Eilif Stene – lyd

Velkommen til julekonserten som garantert vil sette deg og dine i en herlig førjulsstemning, like før selve julehøytiden ringes inn.


Dato tir. 29. nov. 2022, 18:00

Spillested Ris kirke, OSLO

Earlier Event: November 29
Julegrantenning, pynting & hygge!
Later Event: December 1
Julemarked i Askeladden